Logga in
Bli medlem
Favoriter (0)
 » All inclusive
Onödigt dyrt eller jättebra? Bra att veta om All inclusive »
 » Populära erbjudanden!
Incoming Center of Scandinavia AB » Med Barnsemesterkortet får du 10% rabatt på hyran när ni bokar ert boende hos Inco...
Allinc » Med Barnsemesterkortet får du 500 kr ytterligare rabatt på de redan låga ...
Upzone Ängelholm » Med Barnsemesterkortet får familjens barn 20% rabatt på Upzone! Erbjudandet g&...
Fler erbjudanden »
 » Artikeltips

10 roliga och lärorika iPhone-appar för dina barn

Ska du ut och resa med barnen men har ont om plats i bagaget för deras favoritspel? Glöm klassisk reseunderhållning som kortlekar, sänka skepp och minischack där minsta lilla luftgrop eller vägbula kan orsaka ett raseriutbrott hos vilken liten tävlingsmänniska som helst.

Leo och Felix spelar iPad

Numera finns det oändligt många roliga, lättanvända och lärorika appar som gör dina barn till hejare på allt från helikopterflygande till multiplikationstabellen. För att hjälpa dig i semesterstressen listar vi här de 10 bästa barnanpassade apparna som håller barnen på topphumör under hela resan.

 

Toca Boca - Helicopter Taxi   Helicopter Taxi – 7 kr
Om dina barn gillar saker som flyger och far är Helicopter Taxi ett måste. Telefonens kamera skapar illusionen av en helikopter som flyger runt i rummet. Genom att röra på telefonen får dina små piloter chansen att styra sin egen helikopter.
iTunes »
Tinkerbox   TinkerBox – Gratis
Har du en liten uppfinnare med dig på resan? Satsa då på den kluriga appen TinkerBox som går ut på att placera ut olika maskindelar och få bollar att hamna rätt. Låt dina små ingenjörer träna på logisk tänkande samtidigt som de får lära sig spännande fysikbegrepp.
iTunes »
Scribble Lite   Scribble Lite – Gratis
Förvandla din iPhone till ett miniritblock där barnen enkelt kan skissa fram ett helt eget mästerverk. Det finns en mängd färger och pennstorlekar att välja bland och du kan även måla på egna foton. För att måla nytt skakar du bara på telefonen så suddas bilden ut.
iTunes »
Infinite Maze   Infinite Maze – 15 kr
Nu finns en modernare version av den gamla labyrintträlådan att ladda ner till din iPhone. Dina barn lutar bara på telefonen för att styra kulan som då och då byts ut mot slumpvist utvalda tokiga föremål.
iTunes »
Snowman 3D   Snowman 3D – 7 kr
Med dussintals olika 3D-föremål att välja mellan kan barnen skapa helt unika snögubbar året runt. Börja rulla snöbollar och klä gubben hur ni vill där bara fantasin sätter gränserna.
iTunes »
Super Monkey Jr.   Super Monkey Jr. – Gratis
Tröttnar barnen fort när det blir för mycket av en sak? Då är Super Monkey Jr. perfekt. Här får du 5 minispel i ett – labyrinter, bilspel, räkneuppgifter, släcka bränder och sortera färger – som håller dina barn sysselsatta under hela resan.
iTunes »
Toca Tailor   Toca Tailor – 7kr
Bland Toca Bocas roliga och lärorika appar finns Toca Tailor där man designar kläder och väljer tillhörande accessoarer till fyra olika figurer – pojke, flicka, lodjur och sengångare. Perfekt för alla kreativa små pyren.
iTunes »
Coloring Zoo   Coloring Zoo – 15 kr
Att måla och färglägga djur har alltid varit populärt bland barn. Coloring Zoo är en enkel, rolig och pedagogisk färgläggningsapp som passar särskilt bra för de allra yngsta.
iTunes »
EZ Tangram   EZ Tangram – 7 kr
Med det här klassiska tankespelet lär dina barn sig att känna igen färger, lösa problem och förstå spatiala koncept. De 7 formerna ska passa i rutan utan att överlappa och det finns mer an 150 pussel att träna på.
iTunes »
Times Tables   Times Tables – 7 kr
Låt Times Tables göra dina barn till mattegenier. Här får de chansen att slå sina egna high scores genom tajmade quizzar och multiplayer-tävlingar på flera olika nivåer. Du kan även följa deras framgångar och se vad de kan behöva träna extra på.
iTunes »

Tips: spara pengar och tid genom att ladda ner apparna innan du lämnar landet så slipper du både dyra roamingavgifter och otåliga barn.

Listan är framtagen av våra vänner på American Express som vet att även om appar är ett billigt och bra sätt att underhålla barnen på så finns det mycket annat som kostar pengar under resans gång. Som EuroBonus-medlem får du tillgång till en rad olika förmåner och servicetjänster som gör att ni kan njuta av resan till max.

 » Värmeguiden
Här är det bäst väder under din semester! Vår väderguide hjälper dig hitta perfekta resmål året om.
 » Familjenöjen
I många länder finns det härliga vattenparker, djurparker och annat roligt.
 » Sök billiga resor
Billiga resor hittar du enklast med hjälp av jämförelsesajter. Bland annat hos oss!

 » Relaterade artiklar
10 roliga och lärorika iPhone-appar för... 10 roliga och lärorika iPhone-appar för...
Ska du ut och resa med barnen men har ont om plats i bagaget för deras favoritspel? Glöm klassisk reseunderhållning som kortlekar,... Läs mer »

Appar för barn Appar för barn
Det finns massor av appar som passar barn. Många av dom är dessutom inte bara roliga, barnen lär sig samtidigt som de spelar. Det... Läs mer »

Annons:
 Till toppen av sidan 
Tipsa oss Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
© Copyright 2003 - 2016
Barnsemester.se