Logga in
Bli medlem
Favoriter (0)
 » Påsklov
 » Populära erbjudanden!
Sala Silvergruva » Med Barnsemesterkortet bor 1 barn gratis per betalande vuxen i Sala Silvergruvas mysiga boende!
Balthazar Science Center » Med Barnsemesterkortet får hela familjen 15% rabatt på entrén!
KronoCamping Böda Sand » Med Barnsemesterkortet får ni 20% rabatt på boendepriset om ni bokar minst en veckas ca...
Fler erbjudanden »
 » Weekend

Kul restauranger i New York för oss barnfamiljer

Det finns mängder av tokroliga restauranger i New York och många av dem är kul för oss barnfamiljer.

Hu, så hemskt!
Är det en annorlunda upplevelse ni är ute efter kan restaurangen Jekyll & Hyde vara helt rätt för er. Här är serveringspersonalen skådespelare som klär ut sig, skojar och tokar sig till barnens förtjusning. Man aldrig vilken läskig figur som kommer och serverar maten, och special effects och spindelnät måste ni tåla. Det här restaurangbesöket kommer barnen inte att glömma.

Adress: Jekyll & Hyde Club, 1409 Sixth Ave.,
NYC.

Läs mer: Jekyll & Hyde »

Madeleine Tea Party

Madeline Tea Party på Carlyle Hotel
Ta på era finaste kläder, vattenkamma barnen och fika på Carlyle Hotel. Här kan ni känna er riktigt glamorösa medan ni sippar te, äter småkakor, scones, glacerade muffins och trekantssmörgåsar samt andra, inte fullt så klassiska tetillbehör, t ex efterrätten petite banana split Fontainbleau.

Självklart finns här även en livs levande pianist, som leder alla som vill i en sing-a-long. Besök måste bokas, ring: 212-968 19 61. Lämpligt från ca 4 år.

Adress: Carlyle Hotel, 35 East 76th Street (mellan 5th Avenue och Madison Avenue)

Läs mer: Madeline Tea Party »


Peanut Butter & CoPeanut Butter & Co
Bara i New York kan man hitta en restaurang helt tillägnad peanut butter sandwiches, mackan som är lika med trygghet för miljoner amerikanska barn, och vuxna.

På denna extremt barnvänliga krog blir även de mest kräsna ungar nöjda. Det finns i olika varianter: krämigt, knaprigt, kanel-russin, mörk choklad och vitchoklad. En del väljer Marshmallow Fluff (härligt sötsliskigt) eller chokladkräm som bonuspålägg. Elvis Presleys favoritmacka är givetvis med på menyn: en grillad smörgås med jordnötssmör, banan, honung och bacon.

Adress: 240 Sullivan Street, New York, NY 10012 (mellan Bleecker och West 3rd Street)

Läs mer: Peanut Butter & Co »

Mars 2112
Den här restaurangen är kul för oss barnfamiljer. Man går in genom hissdörrarna (ofta efter att ha stått i kö, för stället är poppis) och stiger av i en filmsal med stor duk. Dörrarna stängs och “färden” från jorden till mars börjar. Skeppet skakar när man “lyfter”.

Efter landningen öppnas ytterligare ett par dörrar och man är framme på Mars, alltså inne i själva restaurangen. Då och då dyker marsianer upp, och de låter sig gladeligen fotograferas tillsammans med er. Spelarkad finns för de lite större barnen.

Adress: 1633 Broadway, New York, NY 10019 (korsningen 51st Street).

Läs mer: Mars 2112 »

Rita på borden och greja med pizzadeg i Brooklyn
Här rullar barnen pizzadeg och får titta på när kockarna lagar maten. Restaurangen Two Boots i Brooklyn serverar italiensk mat och kryddig cajunmat; gumbo, Jambalaya, Southern fried chicken, krispigt tunn pizza, krämig pasta och annat gott. Till de små barnen finns barnmeny.

De begåvade kockarna har kommit på att barn blir lyckliga när de får en bit mjuk pizzadeg att greja med, så det får alla barn. Det rullas och formas medan man väntar vid bordet - och vips så är maten klar.

På den här restaurangen kan man titta på när de lagar mat, och kockarna svarar tålmodigt på alla frågor. Barnen får till och med rita på duken, vilket härligt ställe!

 » Värmeguiden
Här är det bäst väder under din semester! Vår väderguide hjälper dig hitta perfekta resmål året om.
 » Familjenöjen
I många länder finns det härliga vattenparker, djurparker och annat roligt.
 » Sök billiga resor
Billiga resor hittar du enklast med hjälp av jämförelsesajter. Bland annat hos oss!

 » Relaterade artiklar
Barnvänliga restauranger i New York Barnvänliga restauranger i New York
Det finns mängder av tokroliga restauranger i New York och många av dem är kul för oss barnfamiljer. Hu, så hemskt!... Läs mer »

Annons:
 Till toppen av sidan 
Tipsa oss Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
© Copyright 2003 - 2016
Barnsemester.se