Logga in
Bli medlem
Favoriter (0)
 » All inclusive
Onödigt dyrt eller jättebra? Bra att veta om All inclusive »
 » Populära erbjudanden!
Djurs Sommerland » Med Barnsemesterkortet får 1 barn per familj GRATIS entré (vid köp av min...
Hagadal sim- och sporthall » Med Barnsemesterkortet får ett barn fri entré per betalande vuxen!
Gavnø Slot » Med Barnsemesterkortet får 1 barn GRATIS entré till Gavnø Slot: V...
Fler erbjudanden »
 » Artikeltips

Publiceringsregler

Nedanstående regler gäller för alla som skriver på barnsemester.se.

Tipsa oss gärna om du ser något olämpligt - så att vi kan hålla "rent"!
Skicka ett mail till oss genom att klicka på den röda stop-ikonen bredvid inlägget eller maila direkt till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. på förhand för att Du hjälper till!

1. Vett och etikett - var trevlig och respektera andra åsikter
Undvik påhopp, nedsättande, stötande eller kränkande kommentarer samt rasism, hets mot folkgrupp och dylikt. Detta är naturligtvis inte heller tillåtet med provocerande innehåll, ryktesspridning, förtal, svordommar eller trakasserier.

Använd sunt förnuft. Om du är osäker om det är OK att skriva något eller inte, skriv det inte!

2. Undvik att uppge personuppgifter. Enligt svensk lag får man inte uppge namn, adress eller telefonnummer till andra personer. Lämna heller inte ut några personliga uppgifter om dig själv, risken för att fel människor ska utnyttja den är stor och därför avråder vi från det.

3. Inlägg på främmande språk
För att alla ska förstå och för att det inte ska komma igenom stötande inlägg på främmande språk, accepterar vi bara inlägg på svenska. Undantag kan göras för danska, norska och engelska.

4. Ingen reklam!
Barnsemester.se är till för att föräldrar ska kunna tipsa varandra, betygsätta och kommentera de olika familjenöjena runt om i Sverige och även övriga världen. Uppenbar reklam för produkter, företag, orgainsationer m.m. är ej tillåtet.

Givetvis går det jättebra att prata om saker man vill tipsa andra om, men tipsen måste vara oberoende. Dvs. den som postar frår inte ha en främjanade anknytning till företaget/produkten/tjänsten, då faller det inom ramen av marknadsföring och försäljning.

Inlägg som postas av företag eller organisationer får inte heller innehålla några referenser eller kontaktuppgifter, man får sådeles inte skriva under inlägget med någon referens.

Privatpersoner, företag eller organisationer som är intresserade av att annonsera hänvisar www.barnsemester.se/annonsera.

6. Användare
Man behöver inte vara medlem för att betygsätta eller läsa andra familjers kommentarer. Vill man skriva en egen reseberättelse måste man dock vara inloggad medlem. Medlemskapet är helt gratis. Varje person får registrera max en användare. Vill du byta namn på din användare kontakta en administratör.

Brott mot någon av ovanstående regler kan leda till en varning eller banning (avstängning). Om förseelsen är grov gör vi en abuse-anmälan till användarens Internetleverantör och/eller vidtar rättsliga åtgärder.

Alla inlägg på Barnsemester.se uttrycker skribentens åsikter och varken Barnsemester eller dess moderatorer och administratörer kan hållas ansvariga för innehållet i dessa.

Vi reserverar oss rättigheten att redigera eller radera inlägg, bilder, signaturer eller på annat sätt modifiera användarprofiler om vi så anser lämpligt.

Har du några frågor angående ovanstående regler och bestämmelser går det bra att nå oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

MVH
Barnsemesters redaktion

 » Värmeguiden
Här är det bäst väder under din semester! Vår väderguide hjälper dig hitta perfekta resmål året om.
 » Familjenöjen
I många länder finns det härliga vattenparker, djurparker och annat roligt.
 » Sök billiga resor
Billiga resor hittar du enklast med hjälp av jämförelsesajter. Bland annat hos oss!

 » Relaterade artiklar
Publiceringsregler Publiceringsregler
Nedanstående regler gäller för alla som skriver på barnsemester.se. Tipsa oss gärna om du ser något... Läs mer »

Annons:
 Till toppen av sidan 
Tipsa oss Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
© Copyright 2003 - 2016
Barnsemester.se