Barnsemesterkortet 2017

Barnsemesterkortet
"Rabattkortet alla barfamiljer borde ha!" Läs mer »

 » Tävlingar just nu!
Danland har många trevliga feriecenter!
Vinn ett presentkort med värde 2.500 kr!
Övernattning + middag + frukost
Vinn en övernattning på First Hotel Arlanda!
Vinnarlistan »
 » All inclusive
Onödigt dyrt eller jättebra? Bra att veta om All inclusive »
 » Populära erbjudanden!
Busfabriken i Halmstad » Med Barnsemesterkortet bjuds betalande barn på mjukglass eller Fun Slush!
Åbergs Museum » Med Barnsemesterkortet får 1 barn per betalande vuxen GRATIS entré!
Luftkuddeland » Med Barnsemesterkortet får dina barn 50 % på biljetten under hela året, var än Luf...
Fler erbjudanden »
 » Artikeltips

Snö-Expressen till Österrike


Ett alternativ till bil- och bussresor när man ska åka på skidresa till Österrike med barnen är Schnee-Express (Snö-Expressen), det nattåg som kommer att varje veckoslut gå från Hamburg direkt till olika vintersportorter i Österrike. Genom Hamburgs anslutning till det internationella tågnätet blir ”Snö-Expressen” intressant även för skidåkare från Sverige. Man slipper långdragna buss- eller bilresor på ofta överfyllda motorvägar, ibland med bilköer och snöoväder (och dyr bensin).

Till alla kända orter
Tåget avgår på fredagskvällen från Hamburg, och går till Österrike via Bremen, Münster och Köln. Resmål är kända skidorter som Innsbruck, Ötztal, St. Anton am Arlberg, Kitzbühel, Zell am See m.fl. Till många semesterorter som saknar järnväg kan dessutom ofta utan kostnad, eller till en låg sådan, bokas en transfer ända fram till hotellet. Återresan från Österrike blir på lördagskvällar.

Sitt- eller liggplatser
På tåget finns bekväma sittvagnskupéer med utdragbara säten och liggvagnar med sänglinne. Den som önskar mer komfort kan boka en kupé i en sitt- eller liggvagn för max 4 i stället för 6 personer. För bagaget finns särskilda skidavdelningar. På nerresan medföljer en partyvagn, ”ett rullande disco” med servering av snacks, allt medan de senaste hitsen spelas.

Säkrare sätt att resa
I jämförelse med en bussresa innebär ”Snö-Expressen” förstås större rörelsefrihet och det finns wc och möjlighet för hela familjen att sova ut ordentligt, skönt när man reser med barn. Jämfört med den egna bilen blir resan förstås också säkrare. En enkel resa från Hamburg med ”Schnee-Express” kostar från 60 euro (ca 540 svenska kronor) per person. Man får 20 % rabatt vid hyra av vintersportredskap (skidor, skiboard, pjäxor) hos SPORT 2000 rent a sport, som finns i nästan alla Österrikes skidområden, så där tjänar man in en del av reskostnaden. Och i Innsbruck-området ger vissa hotell 5 % rabatt på sina paketerbjudanden.

Information och bokning direkt på adress: www.schnee-express.com eller per telefon +49-251-5006501

Annons:
 Till toppen av sidan 
Tipsa oss Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
© Copyright 2003 - 2016
Barnsemester.se
Annons: