Logga in
Bli medlem
Favoriter (0)
 » Påsklov
 » Populära erbjudanden!
Dressin på Dellenbanan » Med Barnsemesterkortet får familjens barn en gratis glass alternativt saft och kanelbulle!
Sommarland Själland » Med Barnsemesterkortet får du 20% rabatt på boende i Sommarland Själlands familjestugor!...
Tallink Silja » Med Barnsemesterkortet får du upp till 20% rabatt på kryssningar, reguljärresor oc...
Fler erbjudanden »
 » Kryssning

Sommartipset

Vill du boka din egen resa, här är några boendetips!

Vi får mängder av mail från barnfamiljer och tidningar som vill få tips inför sommarsemestern. Därför har vi gjort en lista med några säkra kort. Trevliga ställen för oss barnfamiljer, inte charterresmål utan semesterbyar och anläggningar du kan boka på egen hand. Alla ligger i Europa.

Frankrike

Pierre & Vacances Cap Esterel
En semesterby med utsikt över Medelhavet, ca 9 km från St Raphaël. Byn är byggd som en fransk småstad med gränder och torg, restauranger och affärer - men är helt bilfri.

Här finns två poolområden med vågmaskin, vattenrutschbanor, bubbelpool, vattenfontän, barnpooler och solterrasser. Det finns även en 9-håls golfbana med drivingrange, 19 tennisbanor, lekplats, barn- och ungdomsklubbar och underhållning.

Till stränderna kommer man med Cap Esterels eget lilla "tåg".


Pierre & Vacances Les Restanques
En semesterby på höjderna ovanför glammiga filmstjärnetäta St Tropez-bukten. Här finns ett poolområde med vågmaskin, slingrande flodbana och bubbelpool.

Man kan spela bordtennis, fotboll, volleyboll, boule och tennis. Lekplats finns. Under juli-augusti kan man vara med i barn- och ungdomsklubbar, vuxenaktiviteter, underhållning och ungdomsdisco.

Inom området finns två restauranger, pizzeria med take-away-service (juni-sept) och matbutik.


 
 
 

Disneyland® Resort Paris
Disneyland Park har över 50 attraktioner på 5 temaområden. Själva boendet på Disneyland® Resort Paris är en upplevelse i sig. Ni kan till exempel bo i en Vilda Västern-stad eller i Disneys äventyrsslott Disneyland Hotel.

Tips: Man kan boka in särskilda överraskningar för familjen. Till exempel en frukost med Musse Pigg, eller en fotbollslektion med en ungdomstränare från Manchester United. Vilket roligt minne!

Spanien

Parkhotel Ciutat de Palol
Ett fyrstjärnigt lägenhetshotell med bra läge i utkanten av Platja d´Aro, nära en badvik. Det finns restaurang, cafeteria, ett litet gym och en lekplats. Under juli och augusti ordnas aktiviteter för barn. Det här hotellet ligger vid havet en bit norr om Barcelona.

Hotell Caribe Resort
Det här hotellet har en pool - med sandbotten! Poolområde föreställer en strand i den karibiska övärlden. Här finns också en inomhuspool, gym, bastu, beach-volleyboll, fotbollsplan och joggingspår. Hotellet har buffetrestaurang och à la carte-restaurang. Intill hotellet ligger Port Aventura.

Kroatien

Bi Village, Pula
Stor semesterby direkt vid havet med klapperstensstrand och anlagda badterasser. Byn är uppdelad i tre områden, var och en med sin egen poolanläggning (sötvatten). Här finns fristående villor, radhus, villavagnar och campingplatser. Vid stranden finns restaurang med terrass, pizzeria och utsikt över havet. Här finns även en supermarket, frisör, diskotek, lekplats och volleybollplan.

Grekland

Kastalia Village, Kreta
Semesterby i den lilla byn Kamissiana på västra Kreta. Här är lugnt, fridfullt och familjärt. Skönt för barnfamiljer och här träffas man gärna kring poolområdet där det också finns en barnpool för de små. Det finns restaurang och poolbar, och vill man få omväxling går man till restaurangerna i byarna.

Italien

Caorle, Giardini di Altea
Semesterby vid privat sandstrand. Här finns flera poolområden och för att barnen ska trivas har man satsat på gröna områden och lekplatser. Här finns volleyboll, tennis, fotboll, pingis, basketplan och en 9-håls golfbana alldeles intill semesterbyn. Barnklubb under högsäsong med spel, lekar och turneringar. Någon dag kan ni åka på vingårdsturer eller göra en utflykt till Venedig.

Kalabrien, Capo Vaticano, Santa Maria
Det här stället ligger alldeles intill den strand som är känd som en av de vackraste i Kalabrien. Området är barnvänligt och välskött. Här finns lekplats, pingisbord och planer där barnen kan spela fotboll, tennis och volleyboll. Inom anläggningen finns även en restaurang, bar och ett fint litet poolområde. I den lilla orten Santa Maria finns ett par trevliga restauranger med havsutsikt, livsmedelsaffär och ett café.

Danmark

Lalandia
Subtropisk badanläggning inomhus. Här finns 250 m rutschbanor i olika tuffhetsgrader, vågor i poolen, lekpool för små barn, bubbelpooler och annat kul. Aktiviteter för barnen i Monky Tonky Land, vid dvärggetterna och på lekplatserna. Finns även barndiskotek, barnshower och en isbana för skridskoåkning – även mitt i sommaren. Lalandia ligger vid Rødby i Danmark, bara 20 mil att köra från Malmö.

Tyskland

Weissenhäuser Strand
Subtropisk badanläggning inomhus. Här finns en 150 m lång jätterutschbana med specialeffekter och en 70 m lång turborutschbana som lutar 30° ner mot vattnet. Tjohoo! Man bor i anläggningens lägenheter, alternativt bungalows. Anläggningen ligger högt upp i norra Tyskland, bara 23 mil att köra från Malmö.

 » Värmeguiden
Här är det bäst väder under din semester! Vår väderguide hjälper dig hitta perfekta resmål året om.
 » Familjenöjen
I många länder finns det härliga vattenparker, djurparker och annat roligt.
 » Sök billiga resor
Billiga resor hittar du enklast med hjälp av jämförelsesajter. Bland annat hos oss!

 » Relaterade artiklar
Lalandia Billund Lalandia Billund
Lalandia är antagligen Danmarks mest kända feriecenter. Väldigt kortfattat så är det ett inomhuscenter med Skandinaviens... Läs mer »

Barnsemester testar: De Danska Sydkusterna Barnsemester testar: De Danska Sydkusterna
Barnsemester testar: Södra Själland, Møn och Lolland-Falster bildar tillsammans ramen för De Danska SydKusterna –... Läs mer »

Barnsemester testar: Lalandia Rødby Barnsemester testar: Lalandia Rødby
Barnsemester testar: Det finns två Lalandia i Danmark. Lalandia Rødby är orginalet och det som också ligger närmst... Läs mer »

Barnsemester testar: Lalandia Billund Barnsemester testar: Lalandia Billund
Barnsemester testar: Tropisk värme och äventyrsbad är Lalandias varumärke, och numera finns dom på två... Läs mer »

Bilder från Lalandia Billund Bilder från Lalandia Billund
Bilder från Lalandia Billund Barnsemester har testat Lalandia Billund! Läs mer » Lalandia Billund är ett stort... Läs mer »

Barnsemester testar: Lalandia i Billund Barnsemester testar: Lalandia i Billund
Barnsemester testar: Lalandia är en semesteranläggning, eller feriecenter som de säger på danska. Det finns två... Läs mer »

Annons:
 Till toppen av sidan 
Tipsa oss Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
© Copyright 2003 - 2016
Barnsemester.se