Logga in
Bli medlem
Favoriter (0)
 » All inclusive
Onödigt dyrt eller jättebra? Bra att veta om All inclusive »
 » Populära erbjudanden!
Gullbrannagården » Med Barnsemesterkortet får ni 20% rabatt på camping om ni bokar veckovistelse i v.20-21...
Tosselilla  Sommarland » Med Barnsemesterkortet får du 30 kr rabatt per entrébiljett vid onlinebokni...
EkoLeko » Med Barnsemesterkortet får du 10% rabatt på hela din beställning! ...
Fler erbjudanden »
 » Artikeltips

TV-programmet Sommarlovsmorgon och andra gratisaktiviteter i Malmö

Malin och Kringland är tillbaka med nya sommarlovskompisen Rijal. Nu i en tvåvåningsbuss som parkerats vid Scaniabadet i Västra Hamnen. Ta med frukosten och picknick-filten med er ner till det vackra soldränkta havet och se populära sommarlovsmorgon live. Vardagar kl 9 - 10 den 10 juni - 16 augusti.

Sommarlovsmorgon 2013

Kul för skollediga barn
Sommarkul är ett program för skollediga barn med prova-på-aktiviteter inom idrott, fritid och kultur. Många av aktiviteterna är gratis. Ladda ner ”Kul i Malmö”-appen till mobilen och få hela programmet.

Temalekplatserna
Ge er ut på expedition till Malmös fantastiska lekplatser. Här kan ni inspireras av teman som Afrika, äventyr, saga, frukt, vatten, hav och strand. Kanske följer temat sedan med hem till eftermiddagspysslet och kvällsläsningen. Guide till Temelakplatserna i Malmö »

Skateparkerna
Testa er förmåga på någon av stans häftiga skateramper och roller derbybana i mjuk, böljande betongterräng. Men glöm inte hjälmen!

Malmö Folkets Park
En upplevelsepark med roliga barnföreställningar hela sommaren. Här hittar ni också minibondgård, terrarium, äventyrsgolf, stor lekplats och mysiga fikaställen. Folkets Park »


Den vilda naturen
I Malmö finns härliga platser där djur och växter lever fritt. Gyllins Trädgård är en gömd skatt och ett riktigt kojbyggarparadis. Här finns grillplats så glöm inte korven. På Klagshamnsudden möts ni av både skog och
vildväxta strandängar, alldeles invid havet. Eller varför inte bestiga Lernacken för att leta fossiler och titta på den fantastiska utsikten.


Badstränderna
Blir det badväder har Malmö flera fina sandstränder med långgrunt vatten. På Ribersborg och Sibbarp finns även lekplatser, minigolf och glasskiosker.


Kreativ träning
Upptäck Malmös fräscha arenor för spontan idrott t.ex. pingis, fotboll, boule och basket. Testa också puckelbollplanen i Kroksbäcksparken med kullar, böjda linjer och fantasifullt utformade mål. Kom när lusten faller på! Öppna dygnet runt.


Upptäck Öresund
Hos SEA-U Marint Kunskapscenter kan ni hänga med ut på snorkling eller håvning i sällskap med pedagog hela sommaren. SEA-U erbjuder också ”Sommarmix” med vikingatema och vetenskapstema samt sagoflotte med magi, sagor och skrönor om havet. Missa inte heller den spännande ålsafarin!


 

 » Värmeguiden
Här är det bäst väder under din semester! Vår väderguide hjälper dig hitta perfekta resmål året om.
 » Familjenöjen
I många länder finns det härliga vattenparker, djurparker och annat roligt.
 » Sök billiga resor
Billiga resor hittar du enklast med hjälp av jämförelsesajter. Bland annat hos oss!

 » Relaterade artiklar
TV-programmet Sommarlovsmorgon och... TV-programmet Sommarlovsmorgon och...
Malin och Kringland är tillbaka med nya sommarlovskompisen Rijal. Nu i en tvåvåningsbuss som parkerats vid Scaniabadet i... Läs mer »

Guide till temalekplatser i Malmö Guide till temalekplatser i Malmö
Det är gratis att lekplatsluffa : Både du och barnen kan tröttna på att gå till de gamla vanliga lekplatserna.... Läs mer »

Kul i Malmö Kul i Malmö
Vill ni hitta på något kul men billigt? En resa inom Sverige behöver inte bli så dyr. Familjen får skön tid... Läs mer »

Annons:
 Till toppen av sidan 
Tipsa oss Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
© Copyright 2003 - 2016
Barnsemester.se