Logga in
Bli medlem
Favoriter (0)
 » Tävlingar just nu!
Härlig hotellövernattning i Stockholm.
Vinn en natt på Clarion Hotel Sign för hela familjen!
Vinnarlistan »
 » Populära familjenöjen!

Fler tips »
 » All inclusive
Onödigt dyrt eller jättebra? Bra att veta om All inclusive »
 » Populära erbjudanden!
Incoming Center of Scandinavia AB » Med Barnsemesterkortet får du 10% rabatt på hyran när ni bokar ert boende hos Inco...
Resalatt.nu » Med Barnsemesterkortet får du 20 % på hela Resalätts sortiment!
Kinaupplevelser » Med Barnsemesterkortet får alla i familjen upp till 1000 kr rabatt per person!
Fler erbjudanden »
 » Kryssning
Res & bo

Playmobil Funpark Zirndorf

Zirndorf , Tyskland

Vad tycker besökarna? »
Karta och avstånd »
Spara favorit »

Playmobil Funpark Zirndorf
Playmobil Funpark Zirndorf
Playmobil Funpark Zirndorf

Stor välskött familjepark med temat Playmobil.

I Zirndorf i Bayern ligger Playmobils stora familjepark. Ett himmelrike för ungar som älskar Playmobils gubbar och djur!

Riddarborgen Man kan gå in i en stor riddarborg med Playmobilfigurer (kung, drottning och soldater). Barnen kan klättra uppför borgens väggar på repstegar eller klätterväggar. När barnen ska ta sig ner genom borgens torn klättrar de på kättingar lagda som ett nät, spännande - nästan som om det vore en fängelsehåla.

Piratskeppet I en damm finns ett sjörövarskepp som barn och föräldrar får gå ombord på. Till en liten ö i dammen kan man komma med hjälp av flottar som man drar fram med rep.

Kanalen Parken har en stor "kanal" där Playmobilfartyg seglar och barnen står intill och hjälper fartygen att komma framåt. En del barn kan leka här i timmar. Mycket populärt!

Snäckorna Tänk dig stora snäckskal, som sådana man kan hitta vita pärlor i, fast cirka 2 x 2 meter och fyllda med vatten. Det övre snäckskalslocket står lite på glänt och in där emellan ska barnen sträcka sina små armar och försöka hitta "pärlorna" (små plastfigurer). Ovanlig lekstation och skojig!

Stallet I ett låtsasstall står en liten kossa och en liten häst av hårdplast. De har svansar och hästen har en riktig man, lång ch fin. Kossan kan barnen mjölka (vatten) i små hinkar. Det finns även borstar att rykta med och att borsta svans och man med.

Minigolfbanan Uppe på huvudbyggnadens tak finns en riktigt fin minigolfbana. Inte en vanlig med raka hål och besvärliga träsargar, nej den här har mjuka former, bunkrar och verklighetstroget gräs. Be personalen visa var minigolfbanan finns, för det är lite krångligt att se ingången till den.

Inomhuslek Vid entrén finns ett gigantiskt glashus med massor av roliga lekstationer för barn. Dels finns en avdelning för spralliga lekar, med rutschkanor, klätterställningar och liknande, och dels finns en stor avdelning med massor av Playmobilfigurer! Det finns bord med stora dockskåp, hästgårdar, bondgårdar, dinosaurievärldar, riddarborgar, tågbanor med radiostyrda Playmobiltåg, djur och mycket mer.

Vid varmt väder Det finns en vattenlekplats där barnen kan springa genom vattenstrilar, plaska i grunda vattenpussar och leka andra vattenlekar. Är det för hett kan barnen leka inne i det stora glashuset, där har de aircondition.


Bra att veta: Playmobil Funpark är allra roligast för barn cirka 2-9 år. Det finns inga karuseller, utan här är det lek som gäller! När det är dåligt väder kan man leka i stora glashuset där det finns många roliga lekstationer med Playmobilfigurer.

Kul att se: Missa inte toaletterna en trappa ner i huvudbyggnaden. Jättetjusiga och påkostade. Dessutom med låga minitoaletter till barnen!

Tips! Undvik helgerna. Kan ni pricka in en vardag, gärna redan när de öppnar på förmiddagen, då får ni en riktigt trevlig dag. Ta med badkläder, handduk samt extrakläder (det finns många lekstationer med vatten). Bredvid parken ligger Playmobils eget hotell med färgglada familjerum där det finns barnsängar, babyresesängar, micro och allt man kan behöva.

 

Zirndorf
Visa på en karta »
playmobil-funpark.de/en »

OBS! Barnsemester.se är inte ansvariga för vad som står i informationen. Dubbelkolla alltid fakta på playmobil-funpark.de/en innan ditt besök.

Äger du denna aktivitet? Förbättra din presentation, klicka här!

Karta
Visa på Karta

Visa Playmobil Funpark Zirndorf på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger. Eller fyll i varifrån du reser och hitta familjenöjen och boende längs vägen.

Hitta
Motorväg A 9 Berlin - München, vid korsningen Nürnberg/Feucht i riktning Nürnberg (motorväg A73), avfart Großhabersdorf/Zirndorf.
Medlemsbilder
Här kan du ladda upp bilder från Playmobil Funpark Zirndorf.
Har du varit där? Passa på att bli den första som visar sina bilder därifrån!
Ladda upp en bild »
Vad tycker besökarna?
Besökare tycker till!
Playmobil Funpark Zirndorf har betygsatts av 11 familjer.
Läs vad de tyckte »
Betyg
Snittbetyg: 9.5 av 10
  
Passar bäst för barn i åldern...
0-1 år
008-9 år
2-3 år
10-11 år
4-5 år
12-13 år
6-7 år
14-15 år
10 familjerhar tyckt till.
Senaste betyg och kommentarer
Fantastiskt ställe som var otroligt roligt
Mycket välskött och sätter fantasin i första rummet med massor av roliga ställen att upptäcka för barn mellan 2-10 år. Maten var okej och... Läs mer »
Himmelriket för yngre barn
Playmobil funpark måste vara så nära himmelriket man kan komma för barn. Perfekt för barn 3-8 år. Vi var där i två dagar, och tyckte det v... Läs mer »
Fint och välskött
Besökte Playmobil Fun Park i juni 2010. Våra barn var 8 och knappt 10 och hade väldigt roligt. Parken är väldigt fin och de har verkligen tä... Läs mer »

Vad tycker du?

Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte!
När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »

Betyg:
Passar bäst för barn i åldern...
0-1 år
2-3 år
4-5 år
6-7 år
8-9 år
10-11 år
12-13 år
14-15 år
Rubrik:
Skriv ett inlägg:
MathGuard security question:
Logga in eller svara på följande fråga:


AOL          6       
D A    H    NF    6A3
O S   5K2    8       
U E    I     I    XBF
IBW         3DS      
   
Namn: (Visas)
 
E-post: (Visas ej)

Annons:
 Till toppen av sidan 
Tipsa oss Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
© Copyright 2003 - 2016
Barnsemester.se