Betyg och kommentarer: Tropical Islands
Annons
Betyg och kommentarer

Tropical Islands

9

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Tropical Islands.

» Antal inlägg: 14 st
Wow!! Vilken upplevelse!
Detta är ett ställe jag verkligen kan rekommendera, det är större än man trott, och häftigare än man tänkt sig! Det har allt, även om man måste betala extra för rutchkaneland, saunavärlden, luftballongfärd och lite annat smått och gott, så har man ändå härliga bad, sand att leka i, några rutchkanor, lekland, en regnskog att promenera i och titta på fiskar, fåglar och sköldpaddor och massa annat! Vi kom dit lite av en slump, hittade det på nätet dagen innan vi tänkte traska i Berlin i taskigt väder, och vi spenderade lätt 6 timmar med våra fyra barn i åldrarna 1-9 år. De hade hur kul som helst allihop och vi kommer troligtvis åka tillbaka om några år och då även göra en övernattning där!
(2013-04-17)

Ett fantastiskt badland
Vi besökte badlandet vecka 8 2013. En jättefin anläggning som har det mesta du kan önska och då jämför jag med Lalandia Rödby och Weissenhäusser Strand där vi också varit. Det kändes som man var på en söderhavsö och man skall definitivt åka luftballong för det var en häftig upplevelse. Minus för sauna avdelningen som vi inte ville nyttja eftersom man inte fick ha badkläder på sig, trots att det inte var separata avdelningar för män och kvinno. Nakna män och kvinnor gick omkring i området och det tyckte inte jag kändes så bekvämt. Fiffig idé att ta pant för platsmuggen så att det inte låg och drällde överallt.
(2013-02-25)

Helt otroligt ställe!
Jag och våra två öttrar (5 & 7år) var där under två vardagar i februari. -11 ute, +24 i luften och +29 i vattnet, därtill strålande sol på terassen (solen kommer in genom ett fönsterparti). Vi hyrde ett tält och mådde som kungar! Jag tycker det var så mycke bättre än alla andra "vanliga" badus. Måste upplevas, åk dit men kanske inte då alla har ledigt utan åk på några vardagar. Vi flög från Skavsta till Berlin Schönefeld med Ryanar för 786kr ToR för 3 pers! Därifrån är det 400m promenad till tåget (RB14) som tar 40min, sista biten år det gratis transferbuss. Enkelt, smidigt och oförglömligt!

/ Conny
(2012-02-04)

rena rama Truman Show
Vi var där på höstlovet, bodde på hotell i närheten. Nästa gång ska vi övernatta inne i domen istället. Folk hade med sig luftmadrass, liggunderlag och sånt och sov i strandstolarna. Det behövs inget mer för det regnar eller blåser aldrig där. Vi var där två dagar, längtar redan tillbaka! Barnen 7 och 9 år älskade varenda sekund! Maten suger och är något dyr, men det är bara å packa kylväskan och ta med sig in (det får man).

Tips 1: Istället för att ödsla pengar på showen de gör massa reklam för ta en tur i luftballongen som åker runt istället!

Tips 2: passa på att besöka Legoland Discovery Center också, när ni ändå är i Berlin med kidsen!
(2012-01-18)

Med Husbil
Vi packade husbilen och drog dit under höstlovet. Barnen 3 och 5 älskade stället och så även vi. Vi bodde nära och tryggt direkt utanför ingången med husbilen. Vi tyckte att maten var rätt risig, och tyvärr fungerade inte cykelbåtarna (som vi hade siktat in oss på innan).
Glöm inte sandaler (grabben fick glas i foten) och fika samt vattenflaska.
(2011-11-04)

Super
Vilket bad vi var här och det var så underbart lätta att vara där. Bra mat och super bra bad. Extra det var till gång till hand sprit i de här tiderna så fint så jag kan bara säga ÅKT DIT
(2009-09-10)

Tropical Island
Vilket ställe, vi spenderade många timmar med bad och underhållning både barnen och vi tyckte det var toppen. Vi övernattade tyvärr inte men det det blir det nästa gång, vi såg att många hade med sig liggunderlag och sovsäck och bäddade på stranden. Man kunde även hyra tält.
(2008-08-15)

fantastiskt ställe
En gammal flyghangar ombyggd till detta otroliga badparadis.Tropisk värme 27-28 grader och i lagunområdet 32 grader i vattnet. Inträdet ganska dyrt men gäller i ett helt dygn. Man har öppet dygnet runt. Mat var ganska dyrt men det gick att köpa lunch för ca 100 skr inkl dryck. En hel del saker fick man betala extra före att göra bla, en lekborg som kostade 3,5 Euro samma för ett vattenrutchkane område.6,5 e för att bada i spa avdelning med olika bastubad och annat. Det var inte svårt att ligga i poolerna flera timmar i srtäck eftersom det var så underbart varmt och skönt. Ett ställe jag varmt rekomenderar. Vi kommer säkert att besöka det vid fler tillfällen.
(2008-08-12)

Fantastiskt stort!
Wow, vilket badland! Vattnet är supervarmt (31,5) luften är skön (29,5) stooora pooler och helt underbart. Det enda negativa är priset på maten. Allting är superdyrt (1,6 euro för en caprisonne) och utbudet på maten är inte direkt fantastiskt. Frukosten var dock stor och fin. Det är inte tillåtet att ta med mat och dryck in, men de flesta gör det ändå. Vi tog in dricka och kex, men nästa gång blir det ännu mer dricka och mer mat. Vi bodde i tält, vilket var häftigt, men gjorde det svårt att sova. Madrasserna var ok, men det var varmt (ca 29 grader) och ljudnivån var hemsk. Barnen sov bra (uttröttade efter en hel dags badande) men vi vuxna hade svårt för detta ständiga brusande från vatten och ventilation. Dessutom var det många som sov över på stranden (vilket är tillåtet), och fulla tyskar en fredagsnatt kan föra en hel del oväsen. Vi tar med öronproppar nästa gång. Det åker definitivt hit igen. Alla andra ställen känns små och kalla i jämförelse. Barnklubben var också bra, men tänk på att all personal pratar tyska, och ett fåtal kan LITE engelska.
(2008-07-14)

Otroligt-Härligt-Märkligt-Kul!
Hela familjen med 3 barn från 2 - 11 år hade några fantastiska dagar (och nätter). Helt galet ställe där man bara går omkring i bikini och njuter. Sover ganska hyfsat i tälten- känslan övertar själva sovtimmarna!Rent och fräscht! Det finns något för alla; ligga och sola!,åka vattenrutschkana, simma i vattefall, jakuzzi, mini vattenland - för att nämna något... Underhållning för hela familjen på kvällen då man passande äter sin middag vid Tropical sea- bästa maten. Vi avslutade kvällen med fullt ös i leklandet! Vi var här på sportlovet mitt i veckan - toppen, inga köer till attraktioner! Minus för frukosten - mest kakor och choklad! och minus för att det är krångligt att komma ut under vistelsen-(ex för att hämta ngt i bilen) medtag pass! Med god vilja kann du drömma dig bort till Söderhavet...:-)
(2008-04-17)

det äger
det är värdens bästa äventyrsbad!!!!!!!!
(2007-11-09)

paradis
Helt underbart billigt inträde men dyr mat.
glömm inte att åka den blåa rutchkanan den går otroligt snabbt.
(2007-08-01)

Galet ställe!
Var på tropical island april 2007, ett av de märkligaste ställe jag varit på! Mycket att göra för barnen, och skönt att ligga och sola inomhus, 6 grader ute, 31 inne! (söder väggen släpper igenom UV-strålar, medtag solkräm). Dock tycker jag att maten var dyr, men de hymmlar inte med att de behöver tjäna pengar på det, men om jag besöker stället fler gånger åker det nog ner några bananer och läsk i väskan! Sommaren 2007 invigs "Sauna landet", då kan det bli en 10 poängare!
(2007-07-23)

semester
jag o min familj 2 vux+2 barn 9år och 3år gammla har varit i tropical island,det var underbart. vi var där från fre till sön,bode i en 4 **** hotel i berlin 6 mil från tropical island.när man kommer in i tropical island fick man en klocka på handen som hade en inbygd chip som man handlade med den klockan ,de hade inga pengar där ine.när dagen var slut då fick man räkningen att betala. Det är inte dyrt åka dit, hela paketet har kostat 5000kr inkl båt,två dagar intr + hotel
(2007-05-10)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


X2Q         9QG      
F L    B    8 3   GAK
31X   IKA   9T7      
P X    B      D   EYO
6BF         X1D      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se