Betyg och kommentarer: Käringsunds Viltsafari
Annons
Betyg och kommentarer

Käringsunds Viltsafari

9

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Käringsunds Viltsafari.

» Antal inlägg: 5 st
Rekommenderas!
En trevlig tur med traktor, vagn och guide. mata strutsar var kul!
(2013-07-23)

Viltsafari
Safarin är för alla åldrar. Våra döttrar var 7 & 9 år, dom tyckte det var roligt att komma nära djuren och sedan få prova mata strutsarna!. Man åker i en släpvagn dragen av en traktor, som stannar till då och då och man får komma bla hjortdjuren riktigt nära . Man kommer till och med så nära hjortdjuren att man har möjlighet att klappa dom. Vildsvin finns det också, men dom håller sig bakom ett stängsel, tur är väl det :)
(2011-09-22)

För alla!
Här är något som precis alla i famijen kan ha glädje av. Att komma djur så nära och lära sej om dem är en lyckad kombination. Rekommenderas!
(2009-06-02)

Viltsafari
Jättebra, vår då 2,5 årige son tyckte det var toppen, han pratade om det flera månader efteråt, att han fick mata strutsarna och den skräckblandade förtjusningen det var.
(2008-12-01)

På viltsafari i augusti 2007
Vi besökte viltsafarin med våra två barn (1 år och 4 år gamla). Passar utmärkt för barn och vuxna i alla åldrar. Besökarn sitter bak i ett släpvagn efter en traktor och blir körda runt i skogen. Skjutsen stannar då och då och man får bekanta sej med hjortdjur på riktigt nära håll. Man kommer till och med så nära hjortdjuren att den som vill har möjlighet att klappa djuren. Kommer också i närkontakt med strutsar och vildsvin, men där finns ett tryggt staket emellan. Men vill man, så fick man också mata strutsarna från sin egen hand. Vacker miljö. Guidning av chauffören. Efteråt fanns där en liten shop där man kunde köpa olika viltdelikatesser, Vildsvinskorven var super god!
(2008-09-16)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


N87         3EN      
  A    D    9 S   7GI
GPG   OQM   O C      
W      T    F 8   35K
E6T         QK2      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se