Betyg och kommentarer: Power Park
Annons
Betyg och kommentarer

Power Park

10

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Power Park.

» Antal inlägg: 8 st
Den renaste platsen vi besökt
Vi har brukat vara med familjen på PowerPark varje år. Det som vi gillar är att stället är så städigt. Inga fimpar, korvpapper eller annat skräp. Stället har dessutom svensk service på de flesta ställen vilket är lite ovanligt.
(2013-06-02)

bra
bra
(2013-04-02)

Powerpark är super
Absolut finaste nöjespark i Finland och allt är så fräscht. Barnens favoritmål varje sommar !
(2009-07-22)

Här har vi alltid roligt =)
Har varit där åtminstone 5 ggr vid det här laget. Alltid rent och snyggt. Askfat finns lite överallt, precis som soppåsar. Trevlig personal. Och mkt bra karuseller som passat min nu 8,5 årig grabb. Besökte stället första gången 2004 och de utökar varje år med något nytt. Vi ska snart dit igen =) med 8,13 o 14-åring denna gång.

Det här stället gillar jag. Kommer att fortsätta att besöka det och tycker det är synd att inte fler känner till det.
(2008-06-28)

super
bra
(2008-06-17)

Vilket ställe!
Hade av en kompis hört talas om Power Park och trots att vi bara bor 49 mil därifrån så har nästan inga svenskar varit där ännu, kanske pga. dålig marknadsföring? Power Park var iallafall ännu bättre än vi hade vågat hoppas på. Vi har tre barn 3,5,9 år och samtliga hade otroligt roligt, den dagen vi var där var det INGA köer och barnen sprang mellan karusellerna och åkte verkligen allt de kunde. Personalen var dock väldigt hård på längdgränserna på barnen och trots att det "bara" fattades några cm fick inte 5-åringen åka dessa 120cm:s karuseller. Trä bergochdalbanan måste hålla världsklass för den var verkligen härlig att åka. Det fanns inga lotteristånd och annat trams, utan här åker man karuseller och äter gott inget annat, som övriga skrivit så var det verkligen rent och fint där. Kan även nämna att just utanför tivolit finns Europas finaste go-kart banor, en utomhus med doserade kurvor där läktaren som finns brevid rymmer 2000 pers!! Den banan är designad av Mika Salo. Det finns även en inomhusbana som inte går av för hackor...Tyvär räckte inte tiden för oss så vi får ta gokarten nästa gång vi kommer hit för det lär vi med all säkerhet göra. Det finns campingplats i anslutning till parken, det går även att bo på hotell om man vill det. Ryktena säger att det är en gammal väldigt rik man som ville uppfylla sin barndomsdröm om ett eget tivoli och som han har gjort det. Vi trodde ett tag att vi kört fel när vi var på väg dit för det ligger verkligen avsides och ute i skogen...Ha en trevlig semestertripp dit! /Micke Luleå
(2008-03-27)

Kul
Parken var mycket bra, och gav en lyxig känsla p.g.a det snygga och nya området. Mycket bra attraktioner för att vara så nytt och restaurangen var det även fanns hotell där vi övernattade, bjöd på mycket högklassiga middagar o buffe-bord. Bra att än del av personalen kunde svenska.
(2007-04-29)

Jättekul för alla
Äntligen kunde vi besöka parken, fritt inträde. För att åka så köper man åkkuponger eller åkband. Sonen som är 5 år och precis 120 cm lång fick åka det mesta själv och dottern som är 2 år och 80 cm kunde åka minst 9 åkattraktoner helt själv. Jag och min man åkte bergodalbana samt lopen och det var värt pengarna. Ren & fin park med damm- & blomsteroaser lite var stans och en jättefin stor lekplats som är formad som en båt. Vi åt en pizzabuffe som innehöll andra rätter förrutom pizza ink dryck för en rätt billig peng för en barnfamilj. Vi besökte parken en tisdag i Juni -06. Inga köer till attraktionerna så det var bara att åka så länge man orkade. Barnen var hellt slut men glada efter detta besök från 11:30-18:30. Vi bodde hos släcktingar i närheten av parken.
(2006-07-27)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


YT9         4E8      
1 H    I      6   LTU
841   TAD     4      
  7    T      9   TKF
J2X           2      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se