Betyg och kommentarer: Blekinge Exotiska Värld
Annons
Betyg och kommentarer

Blekinge Exotiska Värld

5.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Blekinge Exotiska Värld.

» Antal inlägg: 20 st
Blekinges exotiska värld
Mysigt. Men gick alldeles för snabbt o gå igenom dock uppskattar ja känslan att man kom väldigt nära djuren
(2019-08-29)

Intressanta och ovanliga djur
Trevligt ställe med många olika djur. Spännande att man i ett större rum låter djuren gå, hoppa och flyga fritt. Kunde dock ha varit lite större och funnits mer att titta på.
(2019-08-28)

Mysigt och häftigt
Mysigt och fint. Häftigt att man i ett rum fick komma riktigt nära när djuren var lösa. Dock litet.
(2019-08-05)

Mysig dagsutflykt
Trevligt besök där man får se djur från olika världsdelar. Personalen hälsade oss välkomna och det var rent och fräscht.
(2019-07-30)

Helt ok
Litet, besöket tog inte så lång tid. Flera spännande exotiska djur.
(2019-07-29)

Litet men roligt
Trevligt ställe med talande papegojor och andra spännande djur: spindlar, ödlor, krokodiler, gulliga appor mm. Tråkigt att se söndriga lampor, stängda avdelningar. Ingen restaurang eller kafé.
(2019-07-25)

Besviken
Riktigt besviken och otrevlig personal, noll information och stängda avdelningar, men lika mkt i inträde. Tråkigt att man inte gör det till en upplevelse. Såå mkt mer värt att åka till tropikariet i helsingborg.
(2019-02-21)

Exotiskt i litet format
Besökte som testfamilj. Tropikariet var mindre än förväntat men räckte bra för våra barn (1,5 och 3,5 år gamla). Många spännande djur för dem. Som andra skrivit är biljettpriset aningen högt som enskilt resmål, men i kombination med Kreativum helt ok. Plus med lösa djur, minus för storleken och ev priset (valuta för pengarna osv).
(2018-10-31)

Roligt familjenöje
Jättetrevligt ställe med spännande djur. Blev imponerad av att tropikariet var större än jag trodde och flera avdelningar. Tycker om när djuren får springa fritt, som små aporna var så gulliga! Ett trevligt familjenöje några timmar.
(2018-10-20)

Besvikelse
Söndriga lampor, stängd avdelning, raserad monter till krokodilerna. Litet. Oengagerad personal. Toaletterna utom all kritik
(2018-10-11)

Dåligt bemötande
Jag och ludde var på Blekinge exotiska värld i karlshamn idag.
Snacka om oengagerad personal. Han som satt i kassan sa inte hej
Han var mer intresserad av datorn, satt med fötterna på stolen och tittade inte ens upp.
När vi kom tillbaka satt han likadant. Det kom en ny familj och det var likadan behandling som vi fick.
När vi gick så var det likadant inte något hejdå eller ens bryr sig om att vi har varit där.

Inne på anläggningen så gick en person och var lika sur och butter.

Förra gången som vi skulle hit för några månader sen. Så öppnade dom inte ens. Skyllde på att dom var hos veterinären och det var upp satt en lapp. Det fanns inte någon lapp och den hade inte ramlat ner för då kör dom med osynliga lappar. För det fanns inte någon lapp innan för dörren.
(2018-09-30)

Litet men trevligt
Mindre än förväntat men fint. Roligt att komma nära djuren. Och roligt med många läskiga djur.
(2018-07-23)

Upptäckarglädje
För hela familjen.
(2017-04-27)

Litet men fint
Litet men fint. Spännande då man kom djuren riktigt nära. Det fanns ett speciellt spindelrum som vår 5-åriga kille tyckte var toppen då det var mörkt och läskigt. Utanför spindelrummet fanns uppstoppade spindlar på en skylt som han skrämde sina systrar med. En aning dyrt inträde men vi var testfamilj så vi slapp den kostnaden.
Vi är dock bortskämda med att bo i närheten av ett större ställe med liknande djur och kan tänka mig att vi uppskattat vårt besök mer om vi inte varit flitiga besökare där.
(2016-11-29)

Wow-faktor
Lite läskigt med spindlar och ormar men söta apor vägde upp det där ? djuren såg ut att vara väl omhändertagna och må bra. Viktigt för oss djurälskare.
(2016-11-24)

Litet men personligt
Har du vägarna förbi Blekinge, gör ett besök på Blekinge Exotiska värld, en värld där man känner sig väldigt välkommen och eftersom det är lite mindre blir det en annorlunda upplevelse.
Det finns många djur att kika på, och har du tur får du även se när djuren får mat.
Surikater, sköldpaddor, ormar, giftiga spindlar, krokodiler, apor, ja Blekinge Exotiska värld har det mesta.
Väl värt ett besök
(2016-08-08)

Litet men lärorikt
Besök på Blekinge exotiska värld som testfamilj. Barnen 4 och 7 år uppskattade besöket mycket. Litet men välskött och djuren såg ut att ha det bra. Extra roligt var det att aporna fick sig en äppelbit att mumsa på. Rekommenderas för alla.
(2016-07-27)

Exotiskt djuräventyr!
Här kan man se olika djur från olika delar av världen. Alltifrån småfiskar till farliga ormar och spindlar; och söta små apor som charmar en. Intressant att läsa och lära sig mer om djuren.
(2016-01-24)

Trevligt stopp
Efter att ha läst ovanstående recension valde vi att göra ett stopp längs vägen, på Blekinge exotiska värld. Som ovanstående skriver så är det inte stort och det kändes lite dyrt för den korta tiden, men det var väldigt trevligt. Barnen var nöjda över att få se på spindlar och spännande djur på nära håll. Fräscht och trevlig personal.
Bra med gratis parkering, toalett finns, lätt att sig fram för alla.
(2014-08-26)

Litet, men väldigt fint
Var här som testfamilj. Barnen var mest fascinerade av spindlarna. Stället är litet, men fräscht och mysigt. Priset att gå in känns lite i överkant, men som en kombibiljett med Kreativum klart godkänt. Har varit på många liknande ställen och Blekinge Exotiska Värld tillhör ett av de fräschaste där vi lätt kan se djuren utan att det ska kännas som om de behandlas dåligt. Det var rent och fint överallt hos djuren. Så lockar spindlar, ormar, skäggagamer och andra spännande djur är det här ett utmärkt utflyktsmål. Tidsåtgång: 30-45 min.
(2014-06-28)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se