Betyg och kommentarer: Bohus fästning
Annons
Betyg och kommentarer

Bohus fästning

8.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Bohus fästning.

» Antal inlägg: 4 st
En lyckad utflykt till Bohus fästning
Vi besökte fästningen med tre barn i åldrarna 9, 6 och 1,5 år. Under dagen fick barnen uppleva riddarklubben och en barnguidning samt testa en del andra aktiviteter. Riddarklubben var en riktig höjdare där vi fick lära oss om vad riddare var och vad de gjorde och så fick vi baka bröd över öppeneld. Barnguidningen var upplagd som en skattjakt vilket våra barn inte tyckte var så roligt, de skulle gärna vilja få höra lite mer historier om vad som hänt på fästningen. Ett plus tycker vi var att det fanns en hel del aktiviteter att testa själv, som olika spel, jonglering och trädgårdsspel som gjorde att även om inte vår ettåring kunde ta till sig av aktiviteterna funkade det ändå att fördriva lite tid med henne också. Överlag var vi jättenöjda med besöket! Väldigt fina omgivningar och om man tagit med sig matsäck fanns det många bänkar att sitta och äta vid.
(2017-08-13)

Toppenbesök
Jättefint ställe med massor av aktiviteter för barn i (nästan) alla åldrar, riddarklubb, guidning för barn, spel och sagoberättare (under sommaren).
För de historieintresserade vuxna är detta också ett superbra ställe.
(2017-07-31)

En härlig dag på Bohus fästning
7 juli 2017 tog vi vår 7- åriga tjej och 5- åriga kille till Bohus fästning. Vi blev glatt överraskade av alla aktiviteter som fanns. Allt från riddarklubb ,svärdskola, skattjakt till pilbågsskytte förutom att utforska själva fästningen. Vi kan varm rekommendera detta till alla med barn i samma ålder. Fantastisk riddarguide med ett enormt tålamod och förmåga att göra detta till en härlig spännande och informativ dag.
(2017-07-24)

Spontanutflykt
En söndagseftermiddag behövde vi fördriva lite tid i Kungälv, och passade på att besöka fästningen. Vid entrén fick vi en barnbroschyr med några uppgifter för barnen - bra! Våra stora flickor (12 år) tyckte att det var intressant, men irriterade sig på att det inte gick att lösa uppgiften korrekt p.g.a. de tegelstenar som man skulle hitta bokstäver på ibland hade olika bokstäver på olika sidor. Det drog ner betyget. Jättevackert, bra möjligheter att fika med egen matsäck och mycket intressant information för oss med tålamod.
(2015-05-23)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


GTI         NIL      
S      5    J 1   TCC
ESQ   MWT   T K      
P E    X    2 C   GD7
531         JYD      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se