Betyg och kommentarer: Sommarrodel på Rättviksbacken
Annons
Betyg och kommentarer

Sommarrodel på Rättviksbacken

8

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Sommarrodel på Rättviksbacken.

» Antal inlägg: 9 st
Jätterolig sommaraktivitet
Hela familjen tyckte det var jätteroligt. Man behövde ett träningsåk innan man vågade släppa på fart.
(2018-08-15)

Sommarrodel i Rättvik
Jättekul för hela familjen, mamma, pappa ,femtonåringen samt en handikappad lillebror älskade farten och den fantastiska utsikten.
(2012-11-12)

Sommarrodel, så himla kul!!
Kan varmt rekommendera detta! Var där i somras med mina barn 6 och 8 år. Lagom med pirr i magen och lägg till en fantastisk utsikt över Rättvik.
(2012-01-10)

oj så roligt
Fantastiskt roligt. 3-åringen fick inte nog av att åka med mamma och pappa, storasystrarna 7 och 9 år gamla åkte själva och mamma och pappa älskade det också. Den fantastiska utsikten är ett plus
(2011-05-15)

Åk ej dit när det regnar!
Backen är stängd även vid minsta dugg fick vi veta, bromsarna tar visst inte ordentligt då. Barna stortjöt efter 3 mils åktur dit och fick ett sådant antiklimaxbesked.
(2009-07-24)

pirr i magen...
När jag och min äldste då inte ens 5 skulle åka upp var det med stora fjärilar i magen. Det var tur att man kunde bromsa när man skulle ner. Vilken tur att vi hade köpt en åkband för tre gånger.
För då fick grabben åka två gånger till även med sin pappa.
(2008-03-12)

Spännande
Var livrädd första gången vi åkte upp i liften men det var så kul att vi köpte extaåk.
(2006-09-07)

pulka mitt i sommaren
Det är faktiskt riktigt rolig att att åka rodel! Först får man åka upp baklänges och ha en underbar utsikt över Siljan och sedan åker man nedför i full fart...farten bestämmer man nästan helt själv! Isabelle snart 5, tyckte det var helkul att åka!
(2006-07-20)

Sommarkul
Otroligt fin utsikt när man dras upp baklänges i liften. Väl uppe så lyfter man över rodeln i banan. Man bestämmer enkelt med en spak hur fort man vill åka. Barnen på 9 och 11 år kunde med lätthet köra själva. (Efter provåk tillsammans med oss vuxna.) Otroligt kul då man kunde tävla mot någon i parallellbanan.
(2006-06-15)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se