Betyg och kommentarer: Bushuset i Göteborg
Annons
Betyg och kommentarer

Bushuset i Göteborg

7.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Bushuset i Göteborg.

» Antal inlägg: 20 st
bushuset gbg
Rekommenderas inte.
(2017-09-27)

Bus
Bra lekplats
(2016-07-23)

Tillräckligt bra lekland för några timmars lek. Passar bäst för barn mellan 1 och 7 år. Bra med ett filmrum och ett dansrum att varva med. Gott fika till bra pris. Trevlig personal.
(2012-03-01)

Bra anläggning där även vuxna är välkomna at klättra omkring
Här kan man ha kul tillsammans med sina barn. På med träningskläderna och klättra med barnen en dag! Stor ruchkana nre i bollhavet. Studsmattor. Litet rum för de minsta. Minus för att de har tv-rum! det var väl inte därför man kom dit för att dra barnen ut ur tv-rummet! Bra mat och trevlig personal.
(2010-04-01)

Varför är alla så positiva?
Varför tycker alla som har skrivit här att bushuset är så bra? Efter att ha läst inläggen här så trodde jag att det skulle vara ett super bra ställe,men blev lite besviken.Det finns inte så många olika aktiviteter för barnen,toan var grisig och personalen var lite "märklig". Tacka vet jag busfabriken i Halmstad.
(2010-01-03)

Barn o vuxenvänligt
varken jag eller barnet gillar egentligen inte alls sådana här lekställen för det brukar vara för stojiigt och svårt att ha uppsikt. Men Bushuset är faktiskt väldigt välordnat: Det finns ett bra café som ligger smart placerat så stora och små kan slänga ett öga på varandra om man vill det. Det är jättefräscht och personalen är mycket trevlig. Vi var där en vardagkväll på kalas och det var högt över våra förväntningar. Nu kommer vi att ha barnkalas där själva!
(2008-08-07)

Roligt, stort och smart!
Ungarna hade hur kul som helst! Caféet var väl genomtänkt där det mesta fanns, allt från bra fika för väntande föräldrar till barnfavoritmat och mjukglass som man får ta själv.

Bra med dricksvattenautomater för svettiga barn, ljuddämpande plexiglas mellan cafébord och lekutrymme och sist men inte minst HUR MYCKET SOM HELST ATT GÖRA.
(2008-04-08)

Bushuset
Det är jättekul där man kan ha kalas klättra, leka, m.m.
(2007-06-02)

Kul för hela familjen
Här har man kul hela familjen. Man får plats även som vuxen att klättra och åka rutchkana. barnen kan hoppa studsmatta, måla på väggarna och är korv.
Ett minus för at de tar 5 kr för en ballong ävenom man äte där.
(2007-01-27)

Bushuset
Roligt för barnen finns mkt att göra klättra i ställningar åka rutschbana se på film hoppa på stora studsmattor. Ett litet minus är bara att det brukar vara mkt folk på helgerna. Dom stora barnen tar inte alltid så mkt hänsyn till dom som är lite mindre. Man får följa med sitt barn i ställningarna så det är ett bra tips. Har funkat för oss iaf.
(2006-11-01)

Bushuset
kanonkul tyckte mitt barn som både haft kalas där som var väldigt uppskattat samt "bara" varit där och lekt. Trevlig personal, bra fika och mysigt filmrum förutom allt bus...
(2006-10-06)

Bushuset
kanonkul tyckte mitt barn som både haft kalas där som var väldigt uppskattat samt "bara" varit där och lekt. Trevlig personal, bra fika och mysigt filmrum förutom allt bus...
(2006-10-06)

Bushuset
Bushuset är ett trevligt ställe fullt med bollar och kuddar. Mina barn 3 år och 1 år tyckte att det var roligt där. För de minsta finns ett särskilt litet bollhav. Stora rutchkanor och även möjligheter att rita och bygga lego. Bra kafe för föräldrar som sitter och väntar. Klart värt ett besök.
(2006-06-29)

Bra och roligt
En skön sommardag kollapsade bilen på E6 i höjd med Mölndal. Vad finns att göra under tiden bilen bärgas till verkstaden?
Tipset om Bushuset kom som en glad överraskning för mig och dottern. Vi kunde för en stund glömma eländet med bilen.
Stället var toppen och det var till och med roligt för en vuxen att få krypa runt och leka lite.
(2006-06-19)

Bushuset
Min 2,5 årig dotter tyckte det var jättekul, hon och några jämnåriga kompisar stojade för fullt i 1,5 timme. Vi var där när dom öppnade kl 10 en vardag så vi var i princip ensamma till en början. Synd bara att barnen så småningom behövde äta och att detta var tvunget att gjöras på den betalda tiden. Dom kunde gott ha en lite kafedel att sitta i efter man lekt klart...
(2006-06-14)

Roligt även för 1,5 åring
Vi var där en regnig söndag, det var roligt för lillkillen men alldeles för mycket folk. Tror att det fanns fem barnkalas på plats.
Bollhav, rutschkana, studsmatta samt lego prövades på under 1,5 timma.
(2006-04-02)

Buskul
Jag och mina döttrar besökte Bushuset en vardags eftermiddag i mars. Det var ganska så lite barn just vid den tidpunkten och barnen hade stor möjlighet att leka fritt, hoppa, klättra och åka rutchbana. Barnen är fyra, åtta och tio och alla tre var helnöjda efter dagen. Jag skulle önska lite fler leksaker i lekhörna typ "lekkök" med mera, för trampbilarna var lite för barnsliga för min fyraåring.. hon ville ha lite mer leksaker där mellan all klättring. Den stora caféytan var perfekt. Gott om plats i hela bushuset, i alla fall denna eftermiddag.
(2006-03-10)

Busshuset
Dunderställe för barnet. Det var ju ett sånt här ställe man velat vara på som barn.
Perfekta åldern skulle jag vilja säga verka vara typ:3-11, det är ju ett ganska tufft ställe.
Folk som är lite känsliga för ljud bör ju ha med öronproppar eftersom det är ju väldigt mycket ljud.
Ballong 5skr var ganska dyrt, du får visseligen en pinne till.
Bästa lekplatsen jag sett iallafall.
(2006-01-14)

Bushuset
Barnen älskar det. Perfekt fik, där man kan läsa en tidning i "lugn o ro", medans barnen leker. Perfekt för/em utflykts mål.
(2006-01-13)

Bushuset
Barnen tycker att det är jättekul! Hinner knappt med att fika emellan. Och ett bra tillfälle att som förälder kunna sätta ner rumpan och få läst en tidning/bok under tiden med en god kopp kaffe.
(2006-01-13)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


1DO         2A2      
  6    U      L   UXA
  B   XBY   SEX      
  L    B    L     NFG
  S         B6Q      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se