Betyg och kommentarer: Järvzoo
Annons
Betyg och kommentarer

Järvzoo

9.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Järvzoo.

» Antal inlägg: 21 st
Härlig naturupplevelse!
(2017-02-16)

Härlig miljö
För alla Nordens djur som kan visas för alla som vill (med tanke på den säkra och enkla gångsträcka).
(2016-03-10)

Perfekt för djuren!
(Komplettering!) På Järvzoo ser man att djuren trivs till skillnad från många andra vanliga djurparker, det råder det inget tvivel om. Och toppenbra med trätrottoaren, man följer bara den o får se alla djur, ingen karta behövs här inte! Bra med rastplatserna och möjligheten att ta med eget att grilla. Det enda man saknar är ju nån form av lekplats/mindre lekpark för barnen utomhus.
(2016-02-13)

Toppenställe!
Välskött, mysigt, bra planerat. Stort plus för "klapp- och kramhörnan" eller vad man ska kalla det. Barnen ville aldrig sluta kela med kalven, getterna, fåren. Många fina rastplatser och utsiktsplatser. Passar alla. Vi trodde det skulle vara svårt vissa djur men glatt överraskade då alla djur var nära utan Älgarna. Rovdjurscentret var över förväntan. Barnen tyckte det var jättekul!
(2016-01-01)

passar alla
alla som gillar naturen gillar järvzoo, lätt att ta sig fram och mycket att se. många rastplatser att stanna på, och stora toa lätter att tillgå
(2014-07-10)

Barnvänligt
Vi har varit på Järvzoo flera gånger. Man har en fantastisk utsikt över fin natur och alla djur eftersom trä-trottoarerna som man går på ligger en bit över mark. Barnen ser också bra. De kan åka antingen vagn eller skrinda runt eftersom det är en bit att gå. Kiosk, grillplats och bra toaletter. Bara plus, rekommenderas varmt.
(2012-06-21)

Underbar anläggning!!
En av mina favoritanläggningar bland svenska djurparker. Hägnen är ofta så väl inpassade i den omgivande naturen att man knappt tänker på att det faktiskt är inhägnade djur man beskådar. Och perfekt med trätrottoaren som ger god överblick trots de stora hägnen.
(2012-02-21)

Fantastisk park!
(2010-08-08)

Svergies trevligaste djurpark!!!
Järvzoo har hög standard och tillmötesgående personal. Fina rastplatser för egen matsäck. Lättsamt att ta sig fram på den fina träspången som man följer runt i 3 km. Ett plus att det finns toaletter på tre ställen efter stigen. Hit åker vi gärna flera gånger tycker hela familjen (till och med hon som är 15 år).
(2009-08-03)

Bästa djurparken!
Sveriges bästa djurpark. Har barn i åldern 3 och 6 år. Inga klätterställningar eller tivolin som de flesta andra djurparken lyckas lägga vid entrén så barnen tjatar hela parken igenom. Här tittar man på alla djur. Såg allihop på bra avstånd. Bra gångväg utan vägskäl så man missar inga djurhägn. Klappa djuren i barnens djurgård var också populärt. Hit åker vi fler gånger!
(2009-07-28)

Sveriges bästa djurpark
Till Järvzoo åker vi varje år. Ta gärna med egen matsäck, många fina rastplatser med bedårande utsikt. Finns även grillmöjligheter. Det bästa är att man går på en trätrottoar runt hela parken. Lätt att dra barnvagn och rullstol.
Missa inte rovdjurscentrat till vänster om entrèn.
(2009-07-26)

Härlig park!
Ta med matsäck om ni ska gå på järvzoo, det finns gott om rastplatser runt om, en kikare kan också vara bra att ha.
(2008-12-07)

Bästa djurparken
Jag älskar Järvzoo. Pedagogiskt, snyggt, rent. Så praktiskt med små barn då hela djurparken är en trätrottoar genom den naturliga skogen - barnen kan bara springa bakåt eller framåt... Mycket bra med barnvagn också. Toaletter och fikaplatser på lagom avstånd, några fikaplatser med underbar utsikt. Nackdel skulle vara att det är ganska långt att gå och man kan inte gena utan måste i princip gå hela rundan. Kom ihåg att ta med kikare, ibland är djuren en bit bort. Läs gärna på om djuren på hemsidan innan. När djurparken stänger insläppet får man ändå fortsätta runt tills man är klart!
(2008-12-04)

Bra utflyktsmål!
Järvsözoo är en trevlig djurpark där man ser djuren i sin naturliga milljö, och det är lätt att ta sig fram när de har en trätrottoar att gå på. Lätt med vagn också. missa inte Rovdjurcentret de har vid entrén, det är lärorikt och kul att titta på.
(2007-07-26)

Kanon
En dag på Järvzoo är både roligt och lärorikt. Här får man träffa djur som lever vilda i Sverige.
Ska man säga något negativt om zooet så är det att det går uppför och det är ont om resturanger.
(2006-07-19)

Järvzoo
Jättetrevlig djurpark där djuren är i sin naturliga miljö. Det är lätt att promenera runt med barnen, även med barnvagn. Vi såg alla djuren!
(2006-07-11)

Toppen!
Vi tycker mycket om Järvzoo!
Det är perfekt att vara med när rovdjuren matas-då får alla, även de små barnen möjlighet att se djuren!
Vi kommer gärna tillbaka!
(2006-06-15)

Ta egen fika med er.
Barnvänligt, passar hela familjen men ta egen matsäck med er finns grillplats samt många rastplatser efter gångvägen.De små springer sig oftast trötta så de somnar på nervägen eller i bilen efteråt.Mina barn är 2 och 10år,flickor.
(2006-06-14)

bra djurpark
en bra och trevlig djurpark där man får se djuren deras (så gott som) naturliga sätt barnen får verkligen se hur de bor ute i det fria på ett sätt som andra djurparker inte kommer i närheten av på detta fantastiska sätt med så många djur på en ganska så lagom promenad mina barn älskar att vandra omkring där och med en fin rastplats med möjlighet att köpa fika eller lättare mat på vägen + flera olika ställen att stanna på o fika sin medhavda matsäck
(2006-06-14)

Barnvänligt
Hej.
Vi har besökt Järvs Zoo och det är mycket barnvänligt.Du kan hyra skrindor och köra på deras trävägar och broar,dessutom stanna vid rast och grillplatser. Vi är 4 st i familjen, 2 pojkar 10 och 11 år.
(2006-06-07)

Järvzoo
Lätt att ta sig fram och många djur på vägen
(2006-06-01)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


 B          T2D      
K4     E    I L   P1J
 S    PFW   L 2      
 J     D    N K   4YR
S85         N7O      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se