Betyg och kommentarer: Växjö simhall
Annons
Betyg och kommentarer

Växjö simhall

7.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Växjö simhall.

» Antal inlägg: 32 st
Kallt
Så fruktansvärt kallt i luften och bassängerna!
(2018-01-05)

För kallt i luften!
Själva anläggningen är fin. Gott om duschar i omklädningsrummen och bra bastu. Det som drar ner betyget rejält är att det var svinkallt i luften. Särskilt vid småbarnsdelen. Upplever även vattnet som för kallt. Våra barn en 2 åring och en 4 åring frös så gott som hela tiden. Det hade kanske kunnat avhjälpas med besök i bubbelpoolen mellan varven men den var ständigt ockuperad av personer som satt i för att sedan hoppa ur när poolen rengjorde sig själv och därefter direkt hoppa i igen. Då poolen är för max 8 personer fanns ingen möjlighet att någon gång ens komma i poolen. Förövrigt kändes småbarnspoolen väldigt sliten med gröna missfärgningar på flera ställen. Med ovan nämnda kritik ska jag även nämna att rutschkanorna var väldigt bra. Även forsen och övriga pooler i den stora delen var väldigt bra. Finns även möjlighet att simma ut utomhus. I anläggningen finns även en stor bassäng för motionssim samt hopptorn 3 och 5 meters.
(2016-12-28)

Jättebra äventyrsbad med något för alla
Vi var testfamilj på Aqua Mera med en 10åring och en 13 åring. Vi hade en riktigt kul dag allihop och det finns mycket olika vattenaktiviteter att göra där. Vattenrutsch, klättervägg, hopptorn och utebad. Bubbelpool och vildfors. Lagom varmt i vattnet och badvakter som hjälpte till där de behövdes. Läs gärna vår reseberättelse...
(2015-09-20)

Vi var på Aqua Mera i växjö!
Det fanns massor att göra på äventyrslandet,för både stora & små!
(2011-09-14)

Barnens favoritställe!
Detta är badet som mina barn tjatar om året runt. Otroligt härligt bad!
(2008-12-07)

höstlovsskoj
(2008-11-10)

Roligt men lite kallt!
Vi åkte dit med en 7-, en 5 och en 1-åring. Där lekte och badade vi i drygt två timmar - vattenrutschkanor, babybadland, vildfors, strömmar etc. Den röda rutchkanan hade åldersgräns 10 men var inte alls lika snabb och läskig som den blåa enligt alla pojkarna i familjen. I den blåa hissnade 5-åringen och 7-åringen slog i huvudet rejält. Den röda däremot åkte alla utan problem (inte 1-åringen såklart). Det tog ett tag innan vi hittade den varma och sköna multibassängen men väl där så njöt vi. Det var ganska kallt i luften så 5-åringen och 1-åringen blev kalla + att 1-åringen blev så trött så hon höll på att somna i min famn. Innan vi åkte vidare tänkte vi ta en snabb lunch men det visade sig bli ett stort skämt... Mamma beställde en tunnbrödsrulle. Tjejen i kassan undrade om det fanns på menyn och vad den då kostade - resultat som sedan kom skrattar vi fortfarande åt - en korv i mitten, lite mos utsmetat runt den och sedan rullad i brödet... Inga tillbehör, inte ens ketchup och senap och på tok för lite som lunch. Äsch, vi ska ju ändå äta glass till efterrätt så strunt samma. Vi beställde mjukglass i strut - dock fanns ej karamell/blandströssel utan bara saltlakrits, choklad och tutti-frutti. Okej - pappa och 7-åringen tog tuttifrutti och mamman fick ta saltlakrits. Först kom den med saltlakrits - ca 1dl mjukglass, sedan kom två betydligt mer än dubbelt så stora med ... just det KARAMELLSTRÖSSEL!!
(2008-11-08)

Jättebra
Våra barn är 8 och 12 år och vi tyckte detta var ett jättebra äventyrsbad. Mycket likt Weissenhausser Strand i Tyskland. Vi kommer nog att åka dit fler gånger i vinter!
(2008-11-07)

Hej
Hej det var roligt att vara där //Anonym
(2008-08-07)

hygien?
Dålig luft, smutsigt, plåster och annat skräp i vattnet.Tre av fem ifamiljen hade kraftig huvudvärk efter besöket.Dyrt. Livsfarlig "vildfors
(2008-03-28)

bad som passar alla!!!
Barnen börjar bli stora men inget hindrar oss från att ha en härlig dag tillsammans. Något för alla, fräscht, full rulle och lugnt, allt i ett
(2008-03-28)

Trivsamt
Ett trivsamt och modernt äventyrsbad som passar alla i famlijen. Det enda jag vill poängtera är att "vildforsen" inte är något för mindre barn även om de uppnår gränshöjden 140 cm+. Vattenströmmarna i banans avslutet är MYCKET STARKA och jag som själv befinner mig 187 cm ö.h hade fullt sjå att ta mig ur dessa. Än jobbigare var det att försöka leta efter min son som skjöldes med i virvlen.
(2008-01-03)

Lagom för barnfamiljen!
Så tyckte vi, vi hade turen att vinna biljetterna här, båda tjejerna 2,5år och 6år hade väldigt roligt. Men barn som inte är simkunniga måste ha en vuxens hjälp såklart, jag rekomenderar att man tar med sig egen matsäck. Det enda negativa var att vildforsen var alldeles för vild även för 6 åringen som kan simma.
(2007-12-21)

Alldeles för kallt
Jag var med mina två barn 4½ och 1½ på äventyrsbadet i Växjö. Mormor var också med.
Vi började i barnpoolen, lite utanför äventyrsbadet. Men minstingen (som annars älskar att bada) bara skrek och ville inte gå ivattnet. Det var såååå kallt. Fyraåringen huttrade lite med försökte bada.
Äventyrsbadet såg väldigt roligt ut och mormorn och jag testade forsen. Kul men även där, alldeles för kallt.
Det enda stället vi och barnen kunde vara på var i bubbelpoolen och i bastun.
Så besöket blev väldigt kort.
SYND.
(2007-11-30)

Inget för små barn
Var i Växjö i söndags med en 3-åring och en 5½-åring. På de flesta ställen var vattendjupet 120 och där bottnar inget av mina barn. Vildforsen var inte att tänka på när man skulle vara 140 cm och simkunnig. Som tur var fanns det simdyna att låna, annars hade det nog blivit ganska tråkigt. Det finns en småbarnspool utanför själva äventyrsbadet, men den var nästan för barnslig för mina barn. Jag saknar mellanting! Ett plus däremot för fräscha omklädningsrum och duschar!
(2007-09-19)

Det blev på söndagen istället!!
Jag har redan skrivit en kommentar, jag skrev att jag skullle dit i frdags men så blev det inte det blev igår, lite ändringar men det går bra... Det roligaste av allt var vild forsen den åkte jag tusen gånger om så rolig den var... Till och med min mamma åkte den och hon brukar inte vilja åka sådana... Tack för allt det roliga där... Kramar från Elna med familj!!
(2007-07-16)

Aqua mera
När man vatt där i nån timme börjar man tröttna tycker jag. Och när man vatt där ett par gånger får man vänta några månader innan man vill dit igen :/ Tycker de börjar bli rätt segt !! Sen är det så himmla dyrt i resturangen, tycker de är väldigt onödigt.. Tycker dom ska tänka på priset för om allt är lite billigare känns de som man fått nått för pengarna.
(2007-07-11)

Ska dit på fredag:)
Jag själv har inte varit där men vi ska campa på Evedals camping imorgon så vi ska dit på fredag men bilderna jag har kollat på ser väldigt roliga ut jag längtar ju ihjäl mig...Från Elna 11 år m.familj
(2007-07-10)

Småland-växsjö-vatten-aqua mera-hoppton,fors.kana.klättervägg osv
Detta var nog det allra roligaste och kuligaste jag gjort i alla dessa 72 år jag levt !!!
(2007-05-05)

Mycket bra & väldigt roligt
Det bästa äventyrsbadet! Favoriten var strömkanalen som det var fart i.Vattenpisten var också favorit.Vildforsen tyckte barnen var lite läskig (måste vara 10år och simkunnig). Mycket konstväxter som gjorde badet mysigt.Trevliga badvakter som hade bra uppsikt över badet.Café finns men det ligger tyvärr inte i samma lokal som själva ävantyrsbadet.I Cafét fanns det lättare grillmat, hamburgare etc.Mina barn är 9 och 12år och tyckte att det här var klart det bästa äventyrsbadet (vi har besökt en del)
(2007-04-16)

Perfekt för både småbarn och större barn
Mina barn som är 10,12,13, 2 och 2 månader gamla tyckte att aquaMera var det näst bästa äventyrsbad vi varit på (efter Wiessenhauser strand i Tyskland). Vi har varit på alla äventyrsbad i södra Sverige tror jag. Småbarnsäventyrsbadet som låg för sig själv var lungt och stilla. De större barnen roade sig i äventyrsbadet själva där ljudnivån och värmen var hög. Hade med egen mat som vi åt vid lilla äventyrsbadet. Perfekt!!!
(2007-02-23)

Väldigt nöjd!
Har besökt Aqua Mera med mina 2 barn på 3 resp 5 år, både själv och tillsammans med min man. Omklädningsrummen är fräscha, hela simhallen är fräsch och attraktionerna är suveräna! En av de saker jag är mest förtjust i är minilandet, både att den minsta tycker det är väldigt kul, men främst att det känns så säkert med glasdörrar till samtliga andra aktiviteter/pooler, så här KAN de inte försvinna. Älskar själv att bada och hela familjen skulle gärna gå hit en gång i veckan, men priset för det är lite väl saftigt, 160 kr för en vuxen och 2 barn...
(2007-01-22)

Häärligt
Har haft mycket trevliga stunder med våra barn 5, 10. Båda älskar att åka hit och busa runt ett tag. Båda simmar i och för sig och är inte rädda för vattenstänk. Kanske ett måste?? Saknar att barn-poolen ligger utanför badområdet och att det dessutom inte är lika varmt i luften där.
(2007-01-22)

Toppen badning
Vi hade en underbar halvdag, nästan för oss själv.
(2007-01-22)

Härligt bad
Ett härligt bad för hela familjen.
Poolen för dom minsta hade gärna fått ligga i anslutning till äventyrsbadet.
(2007-01-22)

skoj lek i vattnet
Passar kanske mest för de större barnen. Men alla kan verkligen ha kul i detta fräscha moderna badhus
(2006-06-19)

för stora barn
lite att göra för en 6åring.Stora barn tycker det är roligt.Dyrt för en stor familj.Maten har kunnat varit bättre
(2006-04-30)

Aldrig Mera? :D
Vi kom riktigt förväntansfulla med en 20-månaders kille och en sexåring tjej. Med Lalandia-upplevelsen i bagaget och rubriken "Ett av Serviges bästa äventyrsbad" i bakhuvudet, blev i alla fall sexåringen lite besviken över utbudet.

Vattenkanonerna hittade vi inte, inga vattenrutschbanor att åka i om man var under åtta, etc.. Vilda forsen var verkligen VILD; vi sögs in några extravarv innan man tog spjärn och kom ut. Inget att rekommendera mindre simkunniga barn själv in i.

Lillen ville upp i MiniBadLandet själv men efter några försök insåg både han och vi att det nog är ämnat för barn över i alla fall 2,5 år. För djupt att krypa i. Två barn slog sig rejält under tiden vi var där. Man saknar den vanliga babypoolen, eller åtminstone ett Minibadland anpassat även för SMÅ.

Cafeterians utbud var lite si så där, men vi blev mätta och nöjda på det stora hela.

Tyckte dock att entrén var oskäligt dyr för utbudet; nästan 200:- för två vuxna och en 6 resp. 2-åring. Så himla mycket fanns det inte att göra...!

Vi hade trevligt hur som helst och det var mycket fräscht och fint! Speciellt omklädningsrummen var verkligen att rekommendera.

Har vi vägarna förbi är det inte omöjligt att vi åker dit igen, men att kalla det ett av Sveriges bästa äventyrsbad vet jag inte... Allting är relativt? :D
(2006-04-03)

kul för alla.
Här finns en liten "vattenpark för de riktigt små barnen med. Lite rutschkanor och roliga plastfigurer som sprutar vatten. Toppen. Vår dotter på 2år älskade den. Som föräldrer kan man lungt sitta brevid på stolarna eller sitta på kanten och "vaka".
Vattenlandet var fint och nytt med en heldel att rusa runt på för de äldre och vuxena. Ett mysigt bubbelbad fritt att använda. Inne finns en resturang och fika. Maten var sådär..
(2006-03-18)

Nytt o fräscht
Här hade hela familjen kul, nytt och fräscht.
(2006-02-13)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


Q8U         BTS      
L      8    1 U   J59
IIQ   T4G   X P      
  Q    9    3 T   HSI
EG8         PS4      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se