Betyg och kommentarer: Medley Vilundabadet
Annons
Betyg och kommentarer

Medley Vilundabadet

6

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Medley Vilundabadet.

» Antal inlägg: 4 st
Medley Vilundabadet ett bad som passar de flesta!
Valde att testa medley i Upplands-Väsby i juli 2015.
Ett bad som passar flera åldrar från 0-13 eftersom det finns olika bassänger i olika storlekar, vattenrutschbanor, bubbelpool.Mina barn 7 & 9 var nöjda!
(2016-05-21)

Bra nybörjar ställe för små simmare
Vi fick testa ett medley bad genom barnsemester.se och valde då detta bad. Barnen på 4 och 7 år vart helnöjda, en strömdel, en simdel och så 2 olika rutschbanor varav den ena var helt i deras smak. Inte så mycket folk heller vilket vi gillar. Men tror inte badet passar till äldre barn.
(2015-08-28)

Litet enkelt äventyrsbad med 25-meters pool.
Ett bra bad om man vill motionssimma i 25-meters poolen. Det finns en liten träningsbassäng som håller 32 grader, en bubbelpool och ett mindre äventyrsbad med rutschkanor.
(2015-08-11)

Skoj för de lite större barnen dottern på 7 år älskar det framför allt den ena kanan och strömmen. Killen på 4 år älskar att åka ena kanan och bubbla bubbelbad. Tyvärr är det lite lite för de allra minsta den lilla småbarnspoolen är väldigt liten även om lilltjejen på 2 år plaskar glatt men skulle kunnat vara lite mer för de små nu är visserligen hon heltokig i att åka en av de större kanornom äventyrsbadet finns 25 meters bassäng och även två 32 gradiga poola med sin pappa om och om igen. Förut
Skoj för de lite större barnen dottern på 7 år älskar det framför allt den ena kanan och strömmen. Killen på 4 år älskar att åka ena kanan och bubbla bubbelbad. Tyvärr är det lite lite för de allra minsta den lilla småbarnspoolen är väldigt liten även om lilltjejen på 2 år plaskar glatt men skulle kunnat vara lite mer för de små nu är visserligen hon heltokig i att åka en av de större kanorna om och om igen. Förutom äventyrsbadet finns 25 meters bassäng och även två 32 gradiga pooler när de inte har simskola perfekta för de små inte så de kan gå själva i dem dock.
Snålt om duschar gått om utrymme att byta om.
(2011-10-27)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


 C          P27      
KG     2    K     L2Y
 E    UYS   HOM      
 E     5      T   UAN
ATG         C54      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se