Betyg och kommentarer: Junibacken
Annons
Betyg och kommentarer

Junibacken

7

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Junibacken.

» Antal inlägg: 122 st
En dag alla barnen fortfarande pratar om!
Vi hade en familjedag på Junibacken i juli med våra barn på 2, 4 och 6 år. Det var en dag vi fortfarande pratar om - 2 åringen om Pippi, 4 och 6 åringen om utomhusteatern med Loranga, Masarin & Dartanjang. Den mumsiga glassen som intogs i solen med utsikt mot vattnet i Nybroviken fick även högsta poäng av alla!
(2018-09-18)

Vi gillar Junibacken!
Alla barnen gillade Junibacken!
(2018-09-17)

Fina miljöer men mycket folk
Superfina miljöer som är minst lika roliga för vuxna att uppleva. Sagotåget är höjdpunkten. Vår fyraåring uppskattade lekrummet mest. Tror att besöket hade varit roligare för fyraåringen om han kände till sagorna mer. Mycket folk vilket begränsade upplevelsen något.
(2018-09-10)

Mysigt men trångt
Väldigt mysigt med hög igenkännings faktor men lite trångt.
(2018-08-26)

Lite litet, men mysigt (testfamilj)
Vi hade en riktigt mysig eftermiddag, men det blir lätt väldigt stojigt och trångt på Junibacken. Ser man till att komma riktigt tidigt på förmiddagen eller sent på eftermiddagen så kan man få möjlighet att leka och utforska i lugn och ro samt slippa köa till sagotåget.
(2018-08-13)

Trångt men sätter fantasin på spel!
Det var jättemysigt uppbyggt men det var supermycket folk och svårt att se och göra alla aktiverna och det blev mest att man stressade igenom det. Tips är att ha med bärsele till de allra minsta då man inte får ha med vagnen in. Passar bra för barn mellan 3-8 år. Sagotåget var jättemysigt och fint uppbyggt! Rekommenderas att besöka!
(2018-08-06)

Junibacken, dyrt men underbart!
Junibacken är en sagovärld på Djurgården i Stockholm, där de flesta barn känner igen sig. Det vimlar av kända figurer och kulisser, som barnen fritt får leka i. Det finns teater på övre plan, ett par gånger om dagen, samt en mindre föreställning i lilla teatern bakom affären. Det enda minuset är att det är superdyrt inträde och i cafét, samt att man måste gå igenom affären varje gång man ska gå någonstans, vilket bäddar för många diskussioner med barn som vill ha allt.
(2016-01-25)

Testfamilj
Passar barn mellan 2-13 år min dotter på 5 år tyckte sagotåget och Pippi huset var roligast . Rekommenderar att åka till Junibacken .
(2016-01-21)

Roligt men trångt. Superbra sagotåg
Mycket rolig lekyta och kända sagofigurer.
Mysig bokhandeln.
Mitt i sommaren trångt och mycket folk. Svårt att få översyn och har koll på barnen.
(2016-01-20)

Trångt men underbart
En helt magisk plats för stora och små. Minstingen på 2 år har ännu inte läst så mycket av Astrids böcker, men tyckte det var väldigt roligt att titta och leka i alla miljöer. Speciellt Muminutställningen var en riktig hit! Vi var där när de öppnade, men det blev snabbt väldigt trångt så besöket blev ganska kort.
(2015-11-29)

Sagolikt
Perfekt för barn 2-6 år. Det bästa är Sagotåget, teaterföreställningarna och bokhandeln. Bra att allt har koppling till barnböcker och förhoppningsvis bidrar det till ökad läsning hos barn. Minus för att man inte kan ta barnvagn in på Junibacken, att det är dyrt och att man inte kan ta med egen matsäck.
(2015-11-04)

Oj vilket underbart ställe
Helt underbart ställe för barn att leka på. Sagotåget tyckte dock minstingen på 3 var lite läskigt på sina ställen. Tips är att vara där vid öppning
(2015-08-17)

Oj vilket underbart ställe
Helt underbart ställe för barn att leka på. Sagotåget tyckte dock minstingen på 3 var lite läskigt på sina ställen. Tips är att vara där vid öppning
(2015-08-17)

Trångt(!) men barnen hade roligt :-)
Barnen hade jätteroligt på Junibacken trots att det var alldeles för mycket folk(enligt oss vuxna). Ett "sagans-värld-lekland" med något hög prisbild.
(2015-07-29)

Regnkaos
Lång kö i regnet idag, men en rolig och spännande dag i sagansvärld.
(2015-07-08)

Kul för de mindre barnen
Kul sagoland som främst passar de mindre barnen (dottern på 4 år hade mer behållning än dottern på 6 år). Perfekt sysselsättning vid dåligt väder!
(2015-05-07)

En underbar dag på junibacken.
Det blev en lyckad dag på junibacken. Det som var mest populärt var teatern. Vi hade sådan tur att det var bokstavsteater, som var vår sons stora intresse just nu.
lilla Ville kulla var också en populär lekplats o det var spännande att få prova skura golvet precis som pippi.

(2015-04-14)

Mycket trevligt men hutlöst dyrt!
Mycket trevligt och genomtänkt och Sagotåget var MAGISKT, det hade vi gärna åkt flera gånger om vi bara hade fått...Däremot reagerade man över att fikat för 2 vuxna och 1 barn gick på 196 kr, dessutom stängde caféet tidigare pga personalfest och det fick vi ingen info om förrän vi stod i själva caféet av en inte helt trevlig cafépersonal... Inte heller Barnsemester-kortet godkändes i entrékassan...så där försvann 450 kr simsalabim! Rekommenderas dock, man blir som ett barn igen av allt fantastiskt som Astrid skapade... Vi stannade till en stund framför statyn utanför och då kunde jag inte låta bli att tänka: undrar om du förstod hur mycket du betytt för flera generationer barn, käraste Astrid?
(2014-09-30)

Kul för hela familjen!
Jag och barnen på (då) 3 och 4,5 år var på Junibacken med barnens pappa. Vi hade kul hela familjen och Sagotåget och teatern "Sagan om det röda äpplet" blev familjens favoriter som gjorde att vi beslöt oss för att årligen besöka Junibacken.
(2014-09-07)

Testfamilj2014
Jag och min 6 åriga son va på Junibacken, han tyckte det va ganska så kul men det kändes som det är mer för åldern 2-5. sångstunden vi va med på var kul och sagotåget va väl det bästa tycket både han och jag. Han tycket det va bra efter ca 2-3 timmar (kö till tåget tog ca 50min). Nackdelen va matutbudet, det va väldigt dyrt och fanns nästan inget att välja på.
(2014-07-30)

Testfamiljsuppdrag på Junibacken.
Ett trevligt ställe att besöka för mindre barn. Det var dock ganska trångt så här i sommartid. Sagotåget och teater/sångstunderna var det bästa. Jag tycker att ordinarie inträdesavgift är för hög.
(2014-07-30)

Välgjort och spännande för de mindre barnen
Väldigt fint och välgjort lekhus tyckte både vi vuxna och barnen. Våra barn är 4 och 6 år gamla vilket är en perfekt ålder för att uppskatta junibacken då det nog är lite tråkigt för äldre barn samt lite läskigt för mindre barn (sagotåget). Nu fick vi ju äran att vara testfamilj med gratisbiljetter. Annars hade vi nog tyckt att inträdespriset är väl tilltaget (540 kr för oss som familj) eftersom det faktiskt ändå "bara" är ett ovanligt fint lekhus.
(2014-07-13)

Trevligt!
Trevligt, välskött och mysigt, med sagotåget som höjdpunkt.Enda nackdelen är att det är trångt så var på plats när de öppnar under semstern, en timme senare är det fullt.
(2014-06-24)

Underbara Junibacken!
Här finns mycket roligt för både gammal och ung. Ett litet paradis mitt i storstaden som bjuder på fantastiska miljöer och berättelser från sagornas värld.
(2014-03-21)

Testfamilj
Fantastiskt ställe som bjuder på en riktig sagoupplevelse. Vi var där med vår fyra -och treåring. Vid tidpunkten spelades Bokstavsbageriet som verkligen var i toppklass och uppskattades speciellt av vår fyraåriga dotter som älskar sång och teater. Vi hann även med Pettsonföreställningen som även den fångade våra barns uppmärksamhet helt igenom hela föreställningen. Där emellan deltog vi i sångstunden och det obligatoriska sagotåget.
Som helhet en otroligt mysig familjedag, ett gingantiskt stort minus för den vidriga maten i restaurangen. Entrepriserna är något höga men upplevelsen överväger den.
(2013-12-15)

Testfamilj 2013
Ett fint lekhus som kan besökas året om. Det passar barn upp till 8-9 år även om 4-5 är det optimala. Sagotåget var det bästa enligt oss men kan bitvis vara lite för spännande. Även andra författare än Astrid Lindgrens teman finns presenterade
(2013-10-01)

Perfekt stund för 4-5 åringar!
Väldigt uppskattat besök för två 4-åriga tvillingar - att få klättra runt bland Muminhus, Pettsons vedbod, Villekulla och inte minst Skrot-utställningen skapade total lycka och en oförglömlig stund. Fantastisk miljö, och en tisdagseftermiddag var det behagligt lugnt och skönt. Sagotåget var spännande och inte så läskigt som mamma befarade, och man hade gärna åkt en gång till.... Enda nackdelen är entren, som jag upplever som lite dyr trots allt.
(2013-05-23)

Testfamilj
Ett underbart hus som låter barnens fantasi utmanas. Sagotåget var en klar favorit. Stundvis kändes sonen 5 1/2 år lite stor för vissa aktiviteter, samt att ljudnivån såklart är hög. Vi hade ett par klart uppskattade timmar :-)
(2013-05-14)

Testfamilj 2012
Junibacken är ett uppskattat resmål för våra barn men de flesta var trötta efter några timmars lek och stoj. Sagotåget var det absolut bästa även om det kan vara lite läskigt för de mindre barnen. Väl värt ett besök!
(2013-05-14)

Testfamilj
Junibacken var ett jätteuppskattat äventyr för våra barn men efter några timmar var dom trötta och ville åka,, så det är inget heldagsäventyr.... Sagotåget var spännande och intressant men lite skrämmande för de minsta så man gör kanske bäst i att ta en fika med dom under tiden de större barnen får åka...
(2013-05-12)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


N63         OCA      
L      U    P     OLD
IDB   U6Q   DDR      
  D    8    B A   5WS
PDT         1T9      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se