Betyg och kommentarer: Tekniska museet
Annons
Betyg och kommentarer

Tekniska museet

8

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Tekniska museet.

» Antal inlägg: 43 st
Roligt på Tekniska museet
Vi spenderade ca 5 timmar på museet och hela familjen var väldigt nöjd när vi åkte hem! Trots Coronaanpassningar så kunde vi prova på väldigt mycket!
(2020-09-06)

Roligt och intressant
Vi besökte museet med våra 2 barn på 8 och 10 år. Barnen tyckte att det var intressant och roligt. Vi var där i några timmar och hann se nästan allt då. Museet består av mycket olika saker så det finns något som passar för alla. Robotshowen lockade både stor och små och visades flera gånger under dagen.
Tips är att äta innan eller efter då det var mycket folk i restaurangen.
(2019-11-28)

Mycket att göra och se
På Tekniska finns det mycket att göra och se för hela familjen
(2019-10-31)

Mycket att göra och se
Finns många olika saker att göra och titta på.
(2019-10-31)

Något för alla!
Vi uppskattade den variation på utställningar som fanns. Besökte museet med barn i olika åldrar och där fanns något för alla. Med en större variation på mat, samt bättre ventilation på vissa våningsplan vore betyget på topp!
(2019-10-29)

Spännande dag på Tekniska museet
En kombination av fysisk aktivitet, klurigheter och robotar. En komplett upplevelse för hela familjen.
(2019-10-29)

Något för alla
Här finns något för alla, både barn som vuxna. Mest uppskattat hos våra 14-15 års grabbar var ”Play-beyond-play”. Mycket att testa både som enskild och i grupp. Kö till en del då vi var där när det var gratis inträde på kvällen.
Även roligt med alla uppfinningar genom åren.
(2019-10-28)

Roliga utställningar
Spenderade en heldag här med en 6- och 8-åring och alla var supernöjda. Relevanta och roliga utställningar, men allra mest populär var tv-spelsdelen!
(2019-09-24)

En lärorik och rolig dag
Roliga utmaningar, lärorikt och mina barn som är 10 och 12 år ger högt betyg till dagen. Spelen var såklart roligast tycker de men även robotarna, VR och andra utmaningar var roliga.
(2019-08-25)

Kanske allra roligast för skolbarn
Vi hade en rolig dag. Museet är stort och det finns massor att upptäcka och göra. Vår 2-åring tyckte Robots utställningen var mest spännande och 5-åringen hade roligast i Mega mind (som han kallade lekrummet). 15-åringen hade sett fram emot Play beyond play men var lite besviken då den delen hade ändrats och inte var riktigt lika kul nu jämfört med tidigare när han hade besökt museet med skolan. Små barnen blev ganska snabbt rastlösa och det gick ganska fort mellan ”aktiviteterna”, tror detta museum är allra mest givande för barn mellan ca 7-13 år.
(2019-08-18)

Mest givande för äldre barn
Ett museum för dagens ungdom. Mest givande för de äldre barnen men det finns något för alla, barn som vuxna,lekrum med hinderbana och digital kättervägg,teknik, data, hjärnsignaler, mörka gruvtunnlar och tekniklekar. Roligt som informativt och lärande för både barn och vuxna. Krävs en heldag för att gå igenom och testa allt.
(2019-08-18)

Toppen dag på Tekniska
Vi var mycket nöjda med vår dag på Tekniska museet. Vi blev glatt överraskade av antal aktiviteter som vår tvååring kunde delta i. Roligast var nog hinderbanan där det fanns gott om utrymme för barnen att springa runt på. Mycket bra mat på restaurangen!
Bra att det fanns flera olika avdelningar för både större och mindre barn, vilket även gör det roligt för familjer med barn i olika åldrar att besöka museet tillsammans.
(2019-08-05)

Intressantast för äldre barn, men alla hade en rolig dag!
Det fanns mycket spännande att göra, med VR, expriment, gruvgrävning i simulator.. 4 och 7-åringen älskade det. Lite irritation över att några av de mest spännande sakerna glappade eller inte fungerade alls,det vore bra om de kunde märka ut sådant. Vi kom när de öppnade och då var både roligaste VR-glasögonen och åtskilliga skärmar ur funktion utan att de skyltats . Men det fanns mer än nog att göra ändå, var där hela dagen. Matsäcksrummet var fenomenalt, sex micros, diskavdelning, lekhörna och amningsrum. 18-månaders hittade inte lika mycket att göra men var nöjd att titta på.
(2019-07-30)

Lek och fakta plus AC!
Poppis till tusen hos min 6- och 8-åring. Robot-utställningen, hinderbanan med rutschkana, byggpinnar i matsäcksrummet, teknolek, dataspel var favoriterna. Vi vuxna hängde på och uppskattade att det var svalt (AC) inomhus!
(2019-07-23)

Testfamilj (11 och 13 åring) - Mycket rolig utställning "Play beyond Play"
Hade med mig en 11-åring och en 13-åring. Denna utställning var definitivt mest uppskattad! Delar av museet var stängt pga ombyggnad för nya utställningar, men vi var ändå där hela dagen (kl. 12-17). Rekommenderas för barn i alla åldrar.
(2019-07-15)

Spännande för både barn & förälder
Ett museum som bjuder på mycket tankeverksamhet.
Du får testa att generera ström på olika sätt, skapa ljud med kroppen som verktyg eller testa VR. Bra för familjer med barn i spridda åldersgrupper då det finns något för alla (även mor & farföräldrar).
(2019-07-08)

Köpte årskort och har använt det mkt!
Så kul att kunna göra olika saker varje gång vi åker dit. Tekniska nördfamiljen
(2017-12-30)

Testfamilj med 9 årig, 4 årig och bebis
Varmt Rekommenderad Museet till både stora och små. Barnen som är 9 och 4 årig tyckte mest om gruvan, styra grävmaskin, winter games och hinderbanan. En lärorikt, kul och väl värt besök för hela familjen.
(2017-09-23)

Testfamilj på äventyr
Vi besökte tekniska med våra fyra pojkar mellan 0-10år och där fanns något för alla, populärast hos våra barn var gruvan och Winter games. Kan rekomendera ett besök där.
(2017-09-10)

Perfekt utflykt för teknikintresserade barn med tålamod
Vi besökte myseet som testfamilj med två barn. En 9-årig datanörd med stor taknikintresse och en sprallig 7-ring med ett överflöd av energi och alldeles för lite tålamod. 9-åring hade mer än gärna besökt musset en gång i veckan, för att få chans att pröva och titta på allt. Därmot hade det rräckt med en halv dag för 7-åring som blev trött av alla intryck och hade svårt för att vänta i kö på att få pröva saker. 9-åringen tyckte att det allra roligaste vara att löda en robot! 7-åringen gillade framförallt simuleringen av en sprängladdning som avfyrades i gruvan och att får testa olika sporter i wintergames.
(2017-08-29)

Tekniska museet rekomenderas av sommarens testfamilj!
Tekniska museet har något för alla åldrar men extra kul för nyfikna barn som också vill pröva grejer! Modelljärnvägen är klassisk och alltid intressant, men den nya utställning MegaMind och framtidslabbet fick högst betyg av de äldre barnen. Planera in en heldag med matpaus för att få ut det bästa av museet!
(2017-08-14)

Tekniska museet
Fanns en hel del att testa men mycket av det fungerade dåligt. Köer till de roligaste sakerna. Timmarna sprang iväg
(2017-07-31)

En händelserik dag på Tekniska rekomenderas varmt till alla!
Har besökt museet med mina fyra grabbar som är mellan 7-17år, och Tekniska är ett museeum som passar HELA familjen!! Man spenderar lätt hela dagen där!! ÅK DIT
(2016-01-22)

Testfamilj på Tekniska Museet
Roligt, lärorikt museum där man får prova på och testa mycket saker. Utställningen Digital Revulotion pågick när vi var där och den passade bra för äldre barn
(2015-09-02)

Tekniska museet klart godkänt
Heldag med mycket att utforska för hela familjen.
(2015-08-12)

Roligt för lite äldre barn
Utställningen "Digital revolution" handlar om teknikens historia, den var intressant och det fanns mycket att pröva på men för att få ut det mesta av utställningen är det bra om man är läskunnig.
(2015-07-16)

Prova-på aktiviteterna är roligast
Vi besökte museet med en tolvåring, en tioåring, en åttaåring, en sexåring och en treåring, och alla hade kul! Allra bäst var barnlabbet där barn och vuxna fick prova på en mängd olika roliga saker!
(2015-07-06)

Tekniska med 6 åring, 3 åring och bebis.
En mysig förmiddag fick vi på Tekniska, intressant för oss vuxna med och vi fick mest ut av själva utställningen, barnen var lite för små för den men uppskattade ändå besöket. Favorit var grävmaskinsarmen, roboten och sportutställningen. Roligt att få miljöombyte och uppleva något tillsammans.
(2015-04-16)

Värt ett besök
Vi var två familjer med 6 barn mellan 4-15år, alla hade jättekul. Fanns något att göra för alla, extra kul var sportavdelningen där man kände testa massor av roliga saker.
(2014-10-02)

Fina utställningar och roliga aktiviteter
Vi besökte museet med en tioåring och två sexåringar. Sex år känns som en minimiålder men de hittade ändå roliga saker att göra. I Game on utställningen kunde hela familjen ha blivit kvar en hel dag.
Saker som var trasiga drog ner helhetsbetyget.
(2014-09-11)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


UMI         JY1      
E 6    J      E   BB3
G 4   MXM   K5X      
K 8    G      7   SR2
X74         4TX      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se