Betyg och kommentarer: Borås Djurpark
Annons
Betyg och kommentarer

Borås Djurpark

8.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Borås Djurpark.

» Antal inlägg: 134 st
Besök på Borås djurpark
Välskött park med fina miljöer och bra möjligheter att värma egen mat och / eller fylla vattenflaskor. ett minus för tåget som bara gick en kort sväng där man inte såg mycket av parken
(2019-11-15)

Borås djurpark
Här kan man lätt spendera en hel dag. Funkar för alla åldrar.
(2019-10-29)

Borås djurpark
Ett perfekt ställe för hela familjen! Här finns något för alla åldrar!
(2019-10-10)

Trevlig och fin dag !
Vi var en stor familj med många barn i åldrarna 1 -9 och alla hade väldigt kul. Fanns mycket att göra som att åka tåg, leka I flera fina lekplatser, när man inte ville "bara" se på djuren. Mysig omgivning och något för alla. Vattenlek var med roligt tyckte barnen dock önskade jag att vi visste om att man var tvungen att ha med sig badkläder.
(2019-08-22)

Trevlig Upplevelse
Vi hade en trevlig dag på djurparken. Min son på 3 var väldigt exalterad och ville se precis allt så han hann knappt titta färdigt förrän han ville titta på nästa djur! :) Sonen älskade verkligen att se alla djuren och även att titta på dinosaurierna i dinosaurieparken! :)
(2019-08-19)

Besök på Borås djurpark
Våran familj hade ett trevligt besök på Borås djurpark. Många olika djur att titta på och flera lekplatser för barnen att prova på. Stort plus att det fanns vatten att leka med på lekplatserna, suveränt vid varma dagar.
(2019-08-06)

Trevligt besök!
Vi hade ett jätte trevligt besök på Borås djurpark. Många roliga djur att titta på och flera lekplatser för barnen att prova på. Rekommenderas!
(2019-07-17)

OK
Det kan vara bra att veta att det finns många upp- och nedförsbackar samt grusgångar som kan vara tunga att gå i med vagn/rollator/rullstol. Annars roligt för barnen
(2019-07-15)

En dag på borås djurpark
Vi är en familj på två vuxna och tre barn. Barnen är 4,5år 9,5år och 11,5 år. Vi hade en superbra dag med nöjda barn. Barnen hade sett fram emot den nya Dinoparken och de äldsta barnen blev lite besviken att det inte var större där, dem hade förväntat sig större och mer utifrån vad den läst sig till på Borås Djurparks hemsida. 4åringen var helnöjd med Dino parken och där kunde man även gräva på utgrävningsplatsen.
Det fanns bra tillgängliga toaletter. Djuren ar väldigt nära och framme när vi var där, superkul!
Vattenparken var populär för barnen, ha gärna med badkläder och handduk :-)
Roliga lekplatser där man kunde sitta och äta medhavd picnic. Vi grillade egen medhavd korv med bröd till lunch. Safari tåget tog oss på en guidad tur runt om i parken. Lätt att gå med vagn.
(2019-07-06)

Borås djurpark
Vi hade en fantastisk dag, enda negativa var att vi inte hade badkläder med så de kunde plaska i vattenlandet
(2019-05-09)

En toppenutflykt!!
Här spenderar du lätt en heldag! I parken finns även vattenland, lekplatser av olika slag! Bästa för de små är minizoo. Där får man klappa å känna på getter och grisar. Mycket uppskattat! Visa dock respekt gentemot djuren. Det finns gott om toaletter och skötrum i parken. Och du tar dig lätt fram med barnvagn. Du kan äve än ta med grejer och grilla inne i parken på någon av grillplatserna. Att gå högervarv är att föredra, det är otroligt vackert att avsluta savannen och sedan gå ner för den pampiga gångbron. Här behövs flera besök för att känna att man sett allt. Hunnit med allt! För barnen vill Göran stanna å leka å titta. Helt rätt! Ge barnen tid och ta god tid på er. Vi älskar att åka hit och bara vara här! Bor ni i närheten så skaffa lejonkort. Ibland kan man bara åka hit för å fika eller leka i nån av de härliga utomhuslekplatserna! Toppenställe!
(2019-01-18)

Väldigt nöjd Testfamilj på Borås Djurpark .
Vi är en familj på 2 vuxna och 3 barn i åldrarna 1½ år , 4 år och 14 år . Vi hade vårat äventyr på Borås djurpark den 13 juli . Kan varmt rekommendera att åka hit . Det finns något för alla i familjen . Räkna med en heldag .
(2018-08-17)

Testfamilj - Borås Djurpark 23/7-18
Hela familjen hade en otroligt mysig dag på Borås Djurpark! Man får räkna med att besöket tar en heldag, då barnen vill testa allt! I parken finns flera lekplatser och många olika sorters djur att se!
(2018-08-06)

Härlig utflykt med många wow-upplevelser
Både barn och vuxna hade en toppendag! Minsta sonen fick nytt favoritdjur flera gånger om. Parken är välplanerad, med väldigt många spännande djur. På lagom avstånd finns matställen och lekparker. Särskilt uppskattat var den nya splash-parken! Väl värt ett bedök. En heldags familjemys!
(2018-07-31)

Testfamilj på Borås djurpark
Vi besökte Borås djurpark 2018-07-26. En riktigt varm dag!
2 föräldrar och 4 barn; 5 år, 2 år samt tvillingar på 1 år.
Fin djurpark som är välskött.
Stora lekplatser för barnen.
Ingår även en Simbashow med sång och rörelser.
Många backar. Ta med bekväma skor.
Dåligt skyltat och kartan hjälper tyvärr inte.
Var beredd på långpromenad och fråga den mycket trevliga personalen om ni inte hittar till några av djuren.
(2018-07-26)

Borås djurpark
Stor och fin djurpark med många djur att titta på. Finns även lekplatser och barnens zoo, där man kan gå in till djuren.
(2018-07-23)

Borås Djurpark - testuppdragsfamilj
Våran upplevelse av besöket i parken var mycket positiv. Väldigt fräscht med nybyggda delar som barnen tyckte var roliga och fina inhägnaden till djuren. Maten tyckte vi var god och till hyfsat rimliga priser, bra med kiosker utplacerade lite här och där med alternativ mat och dryck. Dock tycker vi att det kunde varit bättre skyltat, vi missade några djur (som vi sedan såg när vi åkte med tåget i parken). Härlig, dock väldigt varm, dag att spendera där!
(2018-07-06)

Borås djurpark är en favorit för hela vår familj. Räkna en halv dag till en dag (beroende på hur länge barnen fastnar på lekplatserna ;))
(2018-03-05)

Borås djurpark är en favorit för hela vår familj. Räkna en halv dag till en dag (beroende på hur länge barnen fastnar på lekplatserna ;)).
(2018-03-05)

Man får räkna med en heldag när man är här, finns mycket att titta på och upptäcka. Mysigt att ha med sig mat för att grilla på grillarna som finns. Bra lekplatser att busa i innan man går hem.
(2017-09-17)

Barnvänligt
Roligt med kombination lekplats och se djur. Dock lite gammal modigt. behöver förnyas för att möta dagens barn.
(2017-08-16)

Barnvänligt
(2017-08-16)

Rolig och trevlig djurpark
Räkna med en heldag när du du besöker Borås djurpark. Här finns många olika djur att se både på långt och nära håll. Se när djuren matas och hör djurskötarna berätta om dem. Flera fina, roliga lekparker och gott om picnic-ställen. Även om det är mycket folk så behöver man inte trängas när man går runt. Enda undantaget är vid matning av djuren då det kan vara svårt för alla att se.
(2017-08-16)

Heldagsutflykt där barnen aldrig får tråkigt
Många roliga lekplatser gör att djuren inte blir så intressanta. Kaningångarna var favoriten hos min son.
(2017-08-06)

Borås Djurpark
Positiv upplevelse för hela familjen. Många lekplatser som barnen älskade. Duktig personal som informerar om djuren.
(2017-07-31)

Borås djurpark
En mycket fin och välskött djurpark med underbara djur och natur.
(2017-07-27)

En blandning av vackra djur på ett ställe!
En väldig enkel och mysig dag på Borås djurpark. Att se olika djur från små till stora och även få komma närmare och klappa bondgårdens djur är minst lika kul som att se de vilda lejonen ryta. Passar små nyfikna barn till lite äldre. Väl utrustat med matplatsen och lekpark för de mindre. Även om vuxna också blir sugna på att klättra i Simbasland. Ett glatt humör och rejäla skor är det som behövs. Sen är det bara att kliva in i djurens värld.
(2017-07-18)

Värt ett besök
Borås djurpark är en park som passar alla åldrar, även on de yngre barnen kanske uppskattar besöket mest. Många och välmående djur, gott om roliga lekplatser, bra matställen men också mysiga ställen där man kan avnjuta medhavd matkorg, samt den underbara naturen gör att vi varmt rekommenderar denna park.
(2017-07-16)

Jättefin djurpark
Stor och fin djurpark med chans att se många olika djur på nära håll. Mycket lekmöjligheter för lite mindre barn. Mycket uppskattat av min snart fyraåring och hennes ett år yngre kompis.
(2017-07-01)

En mysig dagsutflykt
Tack vare alla lekplatser, grillmöjligheter, och lagom avstånd mellan de olika delarna hinner inte de små äventyrarna tröttna även om man behöver sätta sig en stund emellanåt eller bara vill ta in miljön...
Glöm inte att ta med fikakorgen men lämna stressen hemma!!
(2017-03-06)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


P15         2YJ      
O 2    2    H C   IUU
X 1   DWT   PJN      
3 4    X      T   1LJ
OQ4         TII      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se