Betyg och kommentarer: Ekehagens Forntidsby
Annons
Betyg och kommentarer

Ekehagens Forntidsby

7.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Ekehagens Forntidsby.

» Antal inlägg: 12 st
underbart ställe
Nästa gång vill jag sova över
(2017-02-12)

¨klassresa
jag va där med skolan det va jätte roligt jag önskar att jag fick vara där och sova över det va den bästa dagen vi fick träffa en guide so heter maria vi fick äta fisk och soppa vi såg huset dom va så himla fina vi fick göra skinn påsar och flintapilar från butiken köpte vi saker jag har köpt en mungiga för 40kr och en påse med filinta stenar som kostar 15kr den va kul i alla fall jag tackar er alla som jobbar på ekehagenfontidsbyn
(2012-05-17)

roligt
man ser hur dom perssonerna som levde på den tiden levde man får kolla på fina hus som dom byggdde på (den åldern)
(2011-05-19)

En toppendag!
Vi åkte rakt iin i en vacker natur med spännande aktiviteter och mycket nytt att lära. Alla 4 barnen 1,2,5 7 och 9 år inkl. mig själv hade jättekul i fem timmar, vi fick tälja barkbåtar, laga mat på öppen eld, vara inne i olika hyddor, barnen lekte att de bodde där på stenåldern vis. Vi gjorde pilar, halsband högg flinta stenar.Åt god lunch i deras resturang JÄTTEBRA!!
(2009-07-21)

En toppendag!
Vi åkte rakt iin i en vacker natur med spännande aktiviteter och mycket nytt att lära. Alla 4 barnen 1,2,5 7 och 9 år inkl. mig själv hade jättekul i fem timmar, vi fick tälja barkbåtar, laga mat på öppen eld, vara inne i olika hyddor, barnen lekte att de bodde där på stenåldern vis. Vi gjorde pilar, halsband högg flinta stenar.Åt god luch i deras resturang JÄTTEBRA!!
(2009-07-21)

Blev förvånad..
Trodde det skulle vara mer "turistaktigt" och blev possitivt överaskad att man slapp
det. Det gäller ju inte att vilja ha snabba aktiviteter utan man tittar och gör saker i sakta lunk med barnen. Hade med mig min son och hans kompis som är 9 och dom uppskattade att vara där. Jag upplevde nog att man "gjorde" stället på ca 5 timmar.
(2008-08-14)

blä!
sämsta saken på jorden gick hem efter 20 min
(2008-05-08)

Bra ställe
Fanns mycket att göra, underbar natur. Vi var där när dom hade temadagar.
(2008-04-11)

Temadagar är bäst
Passa på och besök Ekhagen när dom har sina tema dagar, en annorlunda och intressant guidening i hur vi levde på ex stenåldern, att få laga mat på stenåldersvis baka bröd på varma stenhällar och göra halsband med djurtänder etc jättekul och intressant för hela familjen både barn och vuxna fick en gedigen historielektion på köpet, väl värt ett besök
(2007-06-25)

bta ställe!
man kan verkligen leva sig in i forntiden å får prova på att göra bröd i marken å göra egna pjut osv! inte så kul för dom allra minsta kanske...
(2006-07-05)

temadagar är kanon!
Här kan du gå runt en hel dag och atmosfären gör att du kan leva dej in i forntiden. Bra för barn i olika åldrar som får prova på allt från att smyga till att tillverka saker. Bra med många upplevelsesinnen. Har själv arbetat som skolinstruktör här i fyra säsonger.
(2006-06-28)

Klassresa
Jag själv var här när jag gick i lågstadiet på klassresa och tyckte att det var jättekul, vi lagade mat på "forntidsvis", gjorde spjut av riktig flintasten och så har de en liten mysig butik där hela klassen köpte varsin mungiga på vägen hem, gissa om busschauffören var trött på mungigor efter den resan. Passar lite äldre barn (mellanstadiet)
(2006-06-02)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


18R         7CF      
G D    U    G 9   5FP
D41   FY7   M H      
4 M    K    5 T   LU6
SHK         RHK      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se