Betyg och kommentarer: Junsele Djurpark
Annons
Betyg och kommentarer

Junsele Djurpark

6

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Junsele Djurpark.

» Antal inlägg: 9 st
Wow!
Toppenkäk, Kaninerna var tuffa.
Min son (3 år) blev spottad på av en lama, vilket var kul!
(2017-09-14)

Dyrt för ingenting. Först inträde sedan fick man betala för karusellerna oxå. Helt värdelöst!
(2017-07-31)

Var är alla djur?
Få djur i en ganska tråkig miljö. Sonen på 4 år tyckte bara om elbilarna. Restaurengen borde inte få kallas restaurang, hemsk mat & dålig service i en kal & trist byggnad. Övernattade i en stuga på Campingen med fullt av mögel i badrummet. Hit åker vi inte fler gånger.
(2013-06-02)

Så där
Jag tycker inte parken får så höga betyg tack vare att man inte få ha med sig fika eller mat korg in på området.
Mina barn tyckte även att det var lite djur.
(2007-08-27)

Bra för barnfamiljen
Junsele Djurpark passar nog bäst för familjer med mindre barn. Djurparken är inte särskilt stor. För oss med större barn tar det ingen längre tid innan vi sett alla djuren och vill åka vidare. Björnarna var kul att mata med äpplen som fanns att köpa, de vita lejonen var stiliga, så även tigrarna. Vi var glada att vi inte åkte till Junsele enbart för djurparkens skull - då hade det blivit en besvikelse. Nöjesparken riktar sig också mest till de mindre barnen. F ö hade parken en trevlig handelsbod (museum) där man kunde ta sig tillbaka till när morfar var ung. Kul.
(2007-07-29)

Underbar dag
Lagom, liten djurpark. För en lugn och skön, ej stressande dag!
(2007-01-22)

Fantastisk familjeweekend!
Det var ett perfekt utflyktsmål för en weekend. Rymliga stugor, nära till djurpark och bad. Tillräckligt stort för att barnen kunde gå iväg på upptäcksfärd själva.
(2006-10-30)

Det mesta positivt..men
maten i resturangen var under all kritik. Annars rekommenderar jag varmt Junsele djurpark.
(2006-08-04)

Bra utflyktsmål!
Det är kanske inte den djurpark som vi vuxna först och främst uppskattar men det gör barnen och det är det som är huvudsaken. De vita tigrarna och björnarna är självklart roliga att titta på. Det är ett perfekt utflyktsmål för barnfamiljer. Barnen kan köra elbil och åka några karuseller. Efteråt kan de bada i utomhusbassängen strax intill, förutsatt bra väder förstås.
(2006-07-19)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se