Betyg och kommentarer: Busfabriken i Norrköping
Annons
Betyg och kommentarer

Busfabriken i Norrköping

7.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Busfabriken i Norrköping.

» Antal inlägg: 9 st
Många stjärnor
Härligt lekland för både barn och vuxna.
Ett stort + från min 8 åring är radiobilarna.
Lite synd att personalen har lite noll koll
Bakom disken. Men väldigt trevliga ?
(2017-02-20)

Barnens djungel
Det finns plats för alla åldrar, speciellt för lekfulla pappor som verkar få sitt barnasinne tillbaka så fort dom kliver innanför dörrarna :)
Maten är ingen höjdare dock!! Men gosedjurs-maskinerna är löjligt enkelt att fånga nallar i :) vi har alltid med oss en kasse med nallar hem.
En dålig sak är att bilarna, tjuren o garderoberna o sånt kostar.
Det är STORT!! GOTT om utrymme!! Barnen ÄLSKAR det!!
Det är perfekt för regniga dagar, barnkalas, mammaträffar, samla-barnen-dagar m.m.
Busfabriken får 12 möjliga av 10 :)
REKOMMENDERAS STARKT!!! :)

(Har varit på Busfabriken i Linköping oxå, den får 8 av 10 möjliga. Inte lika stort o inte lika många lekaktiviteter)
(2014-06-06)

leklandet var bra men personalen var usel.
Vi Var där i sommras juni år 2012
Två vuxna och 3 barn på 1½, 5½ & 7 år
Våra barns som är vana att leka på lekland på olika ställen tyckte att det var Ganska kul speciellt om man gillar att klättra för deras klätter ställning är jätte stor, dom hade en hel del saker men allt som gick på el var trasit tyvärr.
och många saker som var för större barn.
Men pulka åkningen blev en favorit men efter 2 h ville dom åka vidare vilket aldrig har hänt förut.
Personalen var under all kritik, snorkiga och otrevlig.
Ja det var dom värsta jag har stött på, trots att det var ca 5 familjer där så fick vi vänta 10 min innan någon av dom behagade ta betalt för drickan ( för dom stod ju faktisk och pratade )jag fick höra av en pappa att det alltid var så..
(2013-04-04)

Skoj för hela familjen
Busfabriken är kul för hela familjen och vilken träning! Synd bara att det är så dyrt, jag hade gärna gått dit oftare.
(2008-12-07)

UNDERBART!
Vi har klippkort här och stormtriva alla 5!!! Det är roligt, fräscht, underhållande mm - You name it! Det är större och mer utmanande än de andra lekland som vi har besökt. Vi tycker det är superbra!! Våra barn är 7,5 och 1.
(2008-11-08)

SUper
Vet inte vad ni prtatr om i föregånde inlägg. Jag är stammis på Busfabriken i Norrköping med mina barn och det är sååå skoj. Hela familjen får en kick avatt åka hit. Trevlig persone, god mat, ent och fräscht. Mysigt med alla gångar. Underbart jobbat Busfabriken. Linköping är jättefint, men Norrköping är mycket häftigare.
(2008-10-31)

Trist
Tog med mina barn till Busfabriken, men de tyckte inte det var så häftigt. Vi åte till Laserdome i stället. Vilket de tyckte var jätte skoj. det tyckte pappa också
(2008-09-24)

Stort - men tråkigt
Var i Norrköping och passade på att besöka busfabriken. Först blev man ganska imponerad av storleken och uppbyggnaden, men efter en stund i anläggningen byttes detta mot en besvikelse. För det första, det var fruktansvärt smutsigt i cafét, inte ett rent bord. Skulle byta blöja på sonen och det gick inte ens att gå in i skötrummet pga stanken av blöjor som placerats på golvet pga fulla papperskorgar. Sen själva lekställningen var ju jätte stor och det fanns rätt myckat att göra och klättra, men alla rutschkanor var värdelösa. Man fastnade och fick putta på sig alt krypa/kana ner..Ingen favo hos sonen 4 år, ändå har han besökt 4 olika lekland.
(2008-08-10)

Hel Kul
Vi har varit både i Norrk och Link men barnen tyckte att Norrköping var helt klart bäst. Även jag tycker att den anläggningen är bättre. Vi har redan gjort slut på ett 10-ggr klippkort! Helt klart prisvärt. Barnen 6 och 8 år klarar precis 3 tim bus och skoj!
(2008-06-01)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se