Betyg och kommentarer: Flygvapenmuseum
Annons
Betyg och kommentarer

Flygvapenmuseum

8

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Flygvapenmuseum.

» Antal inlägg: 6 st
Något för alla
Mycket att titta på och massor att experimentera med för barnen. Snyggt och välordnat. Restaurangen hade bra mat för hela familjen till vettiga priser.
(2016-08-05)

Ännu ett besök på Flygvapenmuseum
Flygvapenmuseum i Linköping är ett trevligt stopp längs vägen genom Sverige. Avsätt några timmar, här finns något för alla. Det här är ett lärorikt och väldigt trevligt besök. Vi var två barn (5, 9 år), två vuxna och två äldre. Barnen tyckte det var roligast med de flygplan man kunde gå in i, flyglekplatsen och flyglabbet med flygsimulator. Vi vuxna uppskattade alla delar av de olika utställningarna. Missa inte DC-3:an i källaren, det är mäktigt!
Vi åt en god lunch i deras restaurang innan vi åkte vidare (dagens rätt för 95 kr, där var priset kanske lite i överkant).
Detta var vårt andra besök och vi kommer säkert återkomma.
(2013-07-02)

Häftigt!
Riktigt häftigt. Uppskattat av både stora och små!
(2012-06-08)

Trevlig utflykt!
Stannade till här på vägen till Stockholm och blev mycket positivt överraskad. Här finns mycket att se och upptäcka både för vuxna och barn i olika åldrar. Det är stora hallar med flygplan, helikoptrar och andra luftburna farkoster. Några kan man sitta i. Fint faktamaterial för den som vill veta mer. Det fanns även andra utställningar om Sverige under kalla kriget och om DC-3:an som försvann. Dessutom finns en jättefin avdelning "Flyglabbet" där man kan prova vad som krävs för att bli pilot, prova att vara flygledare, göra luftexperiment och prova en riktig flygsimulator (kostar extra och skall bokas). Här kunde vi stannat längre!! Helt nytt (ombyggt/nyinvigt sommaren 2010) och fräscht och mycket att se till ett bra pris!
(2010-08-19)

Spännande med riktiga plan...
...tycker säkert killar (både stora och små.) vi brukar dyka in där när vi har vägarna förbi. ett trevligt stopp på vägen.
(2009-06-22)

FLYGVAPENMUSEUM
Med barn på 3 resp. 5 år besökte vi detta museum 2005. Man fick provsitta och gå in i en del flygplan. Spännande tyckte Make & sonen på 5, Mamma & lillasyster på 3 tyckte bättre om fikat i intilliggande Caféterian (som var billigt). Missa inte "shopen" inne i museet där ni kan köpa med Er diverse presenter, planscher etc. Sammanfattning: Passar kanske lite äldre barn?
(2006-03-13)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


RFL         WUD      
U      P    T P   21N
ELT   MA2   DHG      
L I    L      1   1RP
TCR         9MW      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se