Frankrike - Var kan vi bo?
Annons

Var kan vi bo?

I Frankrike finns alla typer av övernattning. Hotell i olika prisklasser, från en till fyra stjärnor. Vandrarhem och B&B finns i stort sett i alla städer och områden och det finns gott om campingplatser i landet.

Bra att veta: Vandrarhemmen i Frankrike är inte som i Sverige. De franska vandrarhemmen består ofta av sovsalar där man sover många tillsammans. Populärt bland idrottsföreningar och luffande ungdomar.

Eiffeltornet

Campingplatser finns det gott om i Frankrike, de är uppdelade i kategorier. Priserna varierar efter årstid, standard och läge.
Camping »

Lyxcamping är ett annat alternativ. Man bara flyttar in, allt finns på plats. Ofta har vagnarna 2-3 sovrum, TV-rum, kök, aircondition och egen terass. Det finns både stora mobilehomes med åtta sovplatser, lyxstugor med sex sovplatser och lyxtält med tre sovavdelningar.
Lyxcamping »

Det är tryggt att ha ett hotell bokat när man åker på bilsemester. Att stå i en stad mitt i natten utan bokat boende och med trötta barn = inte roligt.
Hotell »


I Frankrike är det ganska lätt att hitta ett mysigt pensionat eller värdshus.
Pensionat och värdshus »


Lyxa till det ett par dagar och bo på ett franskt slott. En annorlunda upplevelse. 
Slottshotell »


Att hyra ett hus eller en lägenhet, är som att bo hemma, fast ändå borta.
Hyra hus eller lägenhet »

Det billigaste alternativet är vandrarhem.
Vandrarhem »


Av: · · Senast uppdaterad 2014-09-01
Artikelkategori(er)
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se