Fråga Barnsemester - Barnskrik i flygplanet
Annons

Barnskrik i flygplanet

Fråga:
Ska flyga till Cypern. Det är första gången jag flyger med barn (pojke 9 mån). Jag är orolig över att han ska vara en av dom som man hört talas om som gallskriker hela vägen. Tacksam för alla tips jag kan få.

basinett
Ska du flyga långt med ett litet barn kan du boka en "basinett", en bädd som hänger på väggen. Den är skön för babyn och du får frihet att äta och sova under flygningen.
Läs Barnsemesters flygtips »

Svar:
Det finns en del du kan göra. Undvik stress, det är det viktigaste. Ett bra tips är att åka till flygplatsen i riktigt god tid så att du inte behöver känna oro över att inte hinna hitta parkering, checka in barnvagnen, byta blöja osv. Om du kan hålla dig själv lugn, så känner din lille pojke sig trygg.

Be markpersonalen om att få gå ombord först, det brukar vara en självklarhet. Gillar din pojke välling kan du ta med vällingpulver och be om tevatten när maten serveras. Det blir mysigt för honom att ligga hos dig och dricka sin välling. Han blir mätt, belåten och nöjd, och kanske somnar han.  

Läs en artikel med många bra flygtips »

Tillbaka till frågorna »


 


Av: · · Senast uppdaterad 2019-06-15
Artikelkategori(er)
Relaterade artiklar
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se