Gran Canaria - Reseberättelse 1
Annons
Medlem berättar:

Nu har vi provat att vara riktiga charterturister!



Hösten 08 åkte jag och min äldste son till Bahia Feliz på Gran Canaria.
Gran Canaria
Sonen gick på dykkurs i poolen.

Ohhh vilka typiska charterturister vi var, må ni tro! Vattengympa på morgonen, sonen i Super Kids och vi höll oss mestadels på hotellområdet hela veckan. Jag rycktes med i charterstilen och dansade och härmade glatt alla rörelserna till TUIs egna "national-charter-sång". Fast då blev det för mycket för min elvaårige son. Han fick plötsligt bråttom att lämna mig i sticket och dra vidare till en av de andra aktiviteterna på området, med orden piiiiiniiigt mamma, riktigt pinigt!

Hotellet passar barnfamiljer
Vi bodde på Blue Village Bahia Feliz som jag varmt kan rekommendera till andra barnfamiljer. Vi hade tur och kunde resa billigt, eftersom vi bokade det specialerbjudande
researrangören har för en förälder som reser ensam med ett barn. Detta erbjudande finns även med andra charterbolag. Min son hade dessutom inte fyllt tolv, vilket innebar att  han fick gratis halvpension då jag betalade för min.


Gran Canaria
Lägenhetsområdet Las Pitas.

Charter med massor av aktiviteter
Nu vill jag tillägga att jag inte är något större fan av charterresor egentligen. Men jag måste säga att detta var ett helt perfekt sätt att resa med barn på. Aktiviteter ordnas på anläggningen på fasta tider hela dagarna. Ville man vara med så var man välkommen, hade man ingen lust så lät man bli. När jag tänker efter var Super Kids egentligen lite onödigt att beställa, åtminstone för ett så stort barn som mitt. Precis allt fanns inom räckhåll på hotellområdet.


Gran Canaria
Det är en konst att gå barfota i den heta sanden.

Gran Canaria
Hotellstranden som ärligt talat inte var den bästa. Tur vi hade fin pool.

Nästa resa går till Alanya i Turkiet
- någon som ska dit?

Ja, jag blev så begeistrad att jag skall åka igen. Denna gång går resan till Turkiet med båda barnen. Fast då är planen att göra en och annan barnvänlig längre utflykt också. Tycker att det är viktigt att barnen får uppleva något av landets egna kultur. Vore roligt om någon mer som skall till Alanya den 22 augusti i år hör av sig. Det är ju alltid trevligt med ressällskap.
Vi skall bo på Sun Park Garden och denna gång provar vi Vingresor.

 

   

 

 

 

 


Av: · · Senast uppdaterad 2014-09-23
Artikelkategori(er)
Relaterade artiklar
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se