New York
Annons

New York City (NYC) kallas ofta för The Big Apple och här finns massor av sevärdheter och shoppingsmöjligheter.,  Några av de mest kända är: Central Park, Central Park Zoo, Empire State Building, Ellis Island, Frihetsgudinnan, Madame Tussauds, Riverside Park och Rockefeller Center.

Du kan helt gratis boka en privat guide. Big Apple Greeter är en idéell organisation med New Yorkbor som vill visa sitt eget älskade New York. Big Apple Greeter »

Resa till New York
New York: Snabbfakta
TidNew York ligger sex till sju timmar eftersvensk tid (de har inte sommartid).
Passet måste vara maskinläsbart och giltigt i minst 6 månader efter hemresedagen. Uppgifterna i bokingen måste överenstämma med uppgifterna i passet och resenären måste ange adress för den första natten i USA.
Resenärer med svenskt EU-pass (vinrött) behöver inte visum men måste istället ha ett godkänt ESTA tillstånd för att få gå på planet till USA. Detta gäller även resenärer som enbart mellanlandar i landet. Har du ett kriminellt register kan du nekas ETSA.
»
Artikeltips
Barnlediga i New York
Barnlediga i New York
Reportrar: Anna & Camilla (medlemmar på Barnsemester.se) Efter en föräldraledighet med blöjbyten, smutstvätt och spring på BVC behövde vi en [...]
Guide till hela New York
Guide till hela New York
Brooklyn, Queens... Det är förstås Manhattan som drar, det är hit de flesta av oss åker. Inte så konstigt, för det är Manhattan vi har sett i [...]
Bra att veta inför resan till New York
Bra att veta inför resan till New York
Behöver man visum? Vad får man inte ha med sig i handbagaget? Var ligger flygplatserna och hur tar man sig därifrån in till Manhattan? Med ett [...]
Klimat / väderguide
New York
 
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
3
4
9
15
21
26
29
28
24
18
12
6
-4
-3
1
6
11
17
20
19
15
9
4
-1
7
5
5
7
11
17
22
23
20
17
13
10
5
6
7
8
8
9
9
9
7
7
5
5
11
10
11
11
11
10
10
10
8
8
11
11
Genomsnittlig temperaturen på dagen, på natten, i vattnet, antal soltimmar, antal dagar med regn.
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se