Alanya 2008
Annons
Reseberättelse:

Alanya 2008

(Turkiet)

På stan och shoppar

Underbar svensk tjej från gävle som äger en restaurang vi var på med bra råvaror & barnvänligt!

Våran bröllopsdag

Jag och min familj fick en resa till Turkiet 1 vecka av mina svärföräldrar. Till slut stannade vi där 2 veckor :-). Svärföräldrarna firade sitt silverbröllop och bjöd alla från min mans familj samt mina föräldrar fick följa med samt några av svärisarnas närmaste vänner.
 
Det var jättekul. Väldigt varmt och alltid vackert väder. Hotellet kunde vara bättre standard men det var ingen katastrof. Skönt med eget kök när man har småbarn
 
Det som ingen visste som vi lyckades arrangera, jag och min man var vårat officiella borgerliga vigsel på stadshuset där. Ingen visste något utöver våra föräldrar. Snacka om hur de andra blev chockade. På vägen i stora bussen misstänkte gästerna att det var svärisarna som skulle förnya sina löften eftersom tanken med resan var fira deras silverbröllop.
 
Bra ceremoni och mycket trevlig kväll på restaurang. Personalen lyckades med arrangemanget och var väldigt proffsiga. God mat också :-)
 
Sedan löpte dagarna på. Mina föräldrar hade dottern i sitt rum så vi kunde ha en bröllopsnatt samt så blev det en kort bröllopsresa på tre man hand. Gjorde egna utflykter och så.
 
Resan både dit och hem gick bra. Det var trångt på flygstolen med dottern i knät men både hon och jag somnade vid ett tillfälle vilket fick den tiden att gå. Det var också syskon barn med. De var lite större och underhöll dottern väl.
 
Detta var våran första resa med dottern och hoppas på fler i framtiden

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se