Testfamilj till Sydpoolen
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj till Sydpoolen

(Sverige, Södertälje, Bada )

målade och fina för hemfärd

Fick den stora äran att vinna inträde på Sydpoolen för mig och min familj. Och det var ju perfekt då vi skulle dit och åka på "minisemester" efter ett par dagar i stockholm.
Ungarna tyckte det var riktigt roligt. Dom hann med både det ena och det andra. En klar favorit var dock att åka rutschkanorna. Dom åktes flitigt av alla barnen. Det hanns även med att bada lite i vågorna. Vi hade ganska så tur med vädret så vi tog mod till oss att vara ute en sväng också, där de hade hoppborgar och bilar man fick åka. De hade även en teater men det var inget vi hann med att se.
Däremot så blev barnen målade i ansiktet innan vi skulle hem. Det var en dag med mycket spring och lek. Det som var lite trist med att vara där en heldag var att det fanns för lite platser att sitta och äta vid. Vid varmare väder hade man ju kunnat sitta ute i gräset men det blåste rätt friskt och inne var det propp fullt på dom få platser som fanns.. Annars ett mycket bra utflyktsmål

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se