Kanarieöarna-Första resan tillsammans med våra barn
Annons
Reseberättelse:

Kanarieöarna-Första resan tillsammans med våra barn

(Kanarieöarna, gran canaria)

Mars 2006 bar det iväg till Kanarieöarna..mamma hade fyllt 50 så jag o brorsan tänkte att en solsemester skulle sitta fint
Det var första ggn vi åkte med barnen så det var en stor upplevelse för dem att få flyga!
Tyvärr blev det en skräckupplevelse då vi fick nödlanda på Kanarieöarna då det var ngt fel på planet så det fick landa i för hög hastighet...vi fick sitta hopkrypna med armarna ovan huvudet och de som hade klack på skorna skulle ta av sig dem..
Brandbil hade tillkallats på landningsbanan men tack o lov så landade vi som vi skulle dock i allt för hög hastighet...de visste inte om sträckan skulle räcka eller om vi skulle hamna i vattnet..
Trots detta är ingen av oss flygrädda o det är väl tur det eftersom nu vill barnen att vi skall åka till Thailand ..det känns som hela Svenska folket redan varit där ...alla utom vi!!Alla pratar om Thailand..så vart åker man? och vad bör man tänka på när man åker med barn i 3-5års ålder...dessutom är min dotter glutenintolerans..vad finns för mat där?
 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se