En magisk dag på Gröna Lund
Annons
Reseberättelse:

En magisk dag på Gröna Lund

(Sverige, Stockholm, Gröna Lund)

Dagen började med spöregn och en förtvivlan om att inte kunna gå på Gröna Lund. På eftermiddagen klarnade vädret och regnet slutade! Ingen lyckligare än vi 4.

Väl inne på Gröna Lund testades de flesta attraktioner, den ena roligare än den andra. Det var lagom med folk så vi behövde aldrig stå i någon längre kö och det var roligt & stämningshöjande.

Att ha åkband var riktigt bra, vi behövde inte tänka på att räkna biljetter hit och dit eller välja vad vi ville åka. Så det är att rekommendera om man har möjlighet och det inte är så mycket folk.

Vi åkte med 2 barn som är 6 & 8, det var hjälpsam och trevlig personal som guidade våra 2 små ivriga åkare. Tack vare det var så pass lite folk så gick det fort att springa runt och genast åka samma karusell igen.

Vi hittade 4 gemensamma favoriter; kvasten, jetline, vilda musen och lustiga huset, här sprang barnen gärna runt, runt. Av de banor som var från 140 tyckte vår 8 åring att 4 av 6 var lite för spännande. De andra 2 blev snabbt poppis; Jetline & Pop-Expressen.

Vår 6-åring hade gärna åkt dem då hon inte tvekade på något, men hon måste växa lite till innan hon får testa dem. Hennes favoriter var vilda musen och kvasten.

Vår dag på Gröna Lund var verkligen toppen, både aktivitetsmässigt och måltidsmässigt då Grönan hade riktigt bra utbud och att man kunde sitta tillsammans fastän man valde olika rätter.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se