Uppdrag Testfamilj High Chaparral
Annons
Reseberättelse:

Uppdrag Testfamilj High Chaparral

(Sverige, Vilda västern, High Chaparral )

Lucky Luke

Vi fick chansen att testa allt på High Chaparral! Vi som var där var två vuxna och tre barn i åldrarna 8, 10 och 12.

Vi började med att gå in i butiken Vapen & Läder för att köpa hattar, hölster och revolvrar till barnen. Sen var det fullt ös på barnen som sprang runt och pangade. Nästa stopp blev en linedanceshow med Mamma Dalton ( superbra). Vi käkade en god lunch på restaurang Bonanza där det serverades väldigt goda pannbiffar och mos. Barnen gav 4/5 i betyg på lunchen. Det var väldigt prisvärt! Sen tog vi tåget, och där hände det grejer. Ett tågrån! Det var höjdpunkten för dagen och väldigt spännande. Vi testade guldvaskning och ponnyridning som var så där.. Det vi inte hann med på våran dag var nog bara hjulångaren och poolen. Men det får vi ta igen nästa år för barnen vill verkligen tillbaka till High Chaparral. När jag frågade vad som var roligast/tråkigast svarade alla tågrånet/skjuta i lekparken var bäst och att det tråkigaste var att vi var tvungna att åka hem. Så summeringen av vårdat besök på High Chaparral är att det är väl värt ett besök. 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se