Testfamilj på High Chaparral
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj på High Chaparral

(Sverige, High Chaparral)

Vi fick äran att vara testfamilj på High Chaparral denna sommaren. Vi valde en perfekt dag med perfekt lagom varmt väder. Vi var på plats vid öppning och så fort vi kom in genom portarna möttes vi av sång och dans. Pojkarna som är 3,4 och 7 år gamla hängde på direkt. 

Efter att barnen dansat av sig så bestämmer vi oss för att åka den där efterlängtade tågresan barnen hört så mycket om. Som tur är så har det inte hunnit komma så mycket folk än så kön till tågresan är inte alls lång. Jättespännande tyckte barnen! Som utlovat kom det rånare på tåget och ville ha guld och vi fick se en liten show en bit på vägen. Halvvägs kunde man hoppa av tåget vid Old Mexico men barnen ville fortsätta tågresan. De ville såklart åka en gång till, emn där fick vi säga stopp! :)

Efter tågresan köpte vi lite popcorn och satte oss att vänta till Lucky Luke showen började. Något som barnen också sett mycket fram emot! Och de gillade den verkligen! En rolig show och vi skrattade mycket!

Sen passade vi på att vaska guld. Spännande men lite svårt enligt barnen. Klurigt att hitta guld och man blev lätt blöt men det brydde de sig inte om. När de vaskat en stund och hittat lite guld fick de växla in guldklimparna till fina guldmynt.

Lite spring och lek blev det innan vi gick bort mot Old Mexico för att äta lite glass i solen. Vi väntade sedan på den gamla ångbåten som skulle ta oss bort mot Indianbyn. Barnen fick hjälpa kapten att styra båten, något som de verkligen tyckte var roligt!

I indianbyn var det mycket folk och det var så pass mycket att det inte fanns en chans att kunna se dansshowen som var där just då. Något som stora pojken blev mycket ledsen för. Men efter att vi strosat runt i indianbyn en stund och tittat lite så gick vi tillbaka och träffade på Lucky Luke och hans gäng som sjäng och dansade.

Mot slutet på dagen kom vi bort till minibyn där alla husen var så små att de var perfekta att leka i, och på! Ungarna sprang av sig all den sista energi de hade och lekte i alla husen.

Det var verkligen en helt perfekt dag med mycket lek, spring och skratt! Rekommenderas verkligen till alla små cowboysar och indianer! :)

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se