Testfamilj för Borås djurpark
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj för Borås djurpark

(Sverige, Borås, Borås djurpark)

Vår familj fick testa Borås djurpark under sommaren 2016. Barnen i familjen är 4 och 6 år. Í ärlighetens namn hade vi inte hört så mycket om parken tidigare, och hade inga större förväntningar, men väl där mötte vi en jättefin välskött djurpark och blev positivt överraskade.

Där fanns mycket djur och titta på, alltifrån exotiska djur såsom lejon, elefanter, apor mm. till svenska djur som brunbjörn, älg mm. Där fanns dessutom även "bondgårdsdjur" som getter, kor, minigris osv. som ju alltid går hem hos barnen. Där fanns även många lekparker för barnen.

Positivt:

-Välskött

-Parken arbetade med flertalet hållbarhetsprojekt

-Djuren verkade ha det bra Kändes som man kom väldigt nära djuren

-Roligt att få vara med o se när flertalet arter matades

-Fina lekparker för olika åldrar      

 

Negativt:

-Lite otydligt hur länge parken var öppen  

-Tåget att åka på rundtur i parken kostade 40kr/person. Tycker absolut detta borde ingå i enteébiljetten (våra barn blev jättebesvikna att de inte fick åka tåget men kände inte för att betala 160:- som det ju hade blivit ör vår familj för en kort tågtur i parken!)   

Hela familjen var nöjda med besöket. 6åringen rankade tigermatningen och Björnlekparken högst. 4åringen tyckte också tigermatningen var häftig, och att "Kaninlandet" var roligast. Mamman och pappan uppskattade också informationsstunderna och djuren bäst. Favoriten va nog matningen av björnarna då man kom så himla nära dessa stora häftiga nallar.....    

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se