Halmstad Aktivitetscenter - testfamiljuppdrag
Annons
Reseberättelse:

Halmstad Aktivitetscenter - testfamiljuppdrag

(Sverige, Halmstad, Halmstad Aktivitetscenter, Prison Island)

Torsdagen den 4 augusti 2016 besökte vår lilla familj (2 vuxna, en 11-åring och en 8-åring) Halmstad Aktivitetscenter för att testa på Prison Island i en timme. 

Vid ankomst får man genomgång av personalen hur det fungerar, man får välja sitt lagnamn och ett nyckelkort som man låser upp cellerna med. När man låser upp första cellen med sitt nyckelkort så startar spelet (tiden).

Cellerna har olika svårighetsgrad och man får poäng utifrån detta. Där finns de som kräver fysisk ansträngning, sammarbete och tankenöter. Utanför varje cell finns namnet på celler samt vad och hur många som krävs för att klara av utmaningen.

Tiden bara flyger iväg och en timme räcker inte långt. Vår yngste tyckte det stundtals var lite jobbigt och att vissa celler var läskiga, skulle rekommendera från 10år.

Andra aktiviteter som finns är Laserdome, Black Pearl Golf och Gladiatorkamp. Där finns ett litet café där man kan man köpa glass, godis, läsk, korv med bröd mm

Omklädningsrum med duschar (desponeras fritt) och detta kommer vi att utnyttja nästa gång för svettig blir man! Lösa, lediga kläder och bra skor är ett måste.

Vi kommer absolut att åka hit fler gånger!

 

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se