Utmanande och roligt för familjen med lite äldre barn
Annons
Reseberättelse:

Utmanande och roligt för familjen med lite äldre barn

(Sverige, Östersund, Multi Challenge (Boda Borg))

Fick under höstlovet chansen att testa på Boda Borg i Östersund, på lite längre promenadsavstånd från Östersund C så ligger Multi Challenge (Boda Borg).

Vi var som sagt där under höstlovet då de även hade Boda Boo som är temakväll under Halloween för de som vill krydda upp utmaningarna lite mer :).

Efter man hängt av sig och lagt undan sina medtagna saker (finns låsbara skåp att låna) så var det bara att sätta igång. Utmaningarna är spridda över två våningar och märkta med namn och sedan färgkodade beroende på hur fysiska/kluriga de är. "Bara" att klara så många som möjligt och ta sin stämpel som belöning, som var fantastiskt befriande efter några försök på vissa :).

Efter några timmar så blir det fika/mat i cafeét, serveras taco/pannkaksbuffé vid lunchtid, annars så finns det massa fikalternativ där med.

Om man är riktigt duktig så kanske man har kört igenom alla utmaningar så finns det även inomhus go-cart, laserhall, lekland för de lite mindre, klättervägg och spelhall. Go-carten och laserhallen får man betala lite extra om man vill göra de med. 

Sammanfattningsvis så är Boda Borg en fantastisk upplevelse för familjen med lite äldre barn (8-15) om man skall köra quests/go-cart, de lite mindre har ett lite mindre lekland som de kan vara i. 

Rekommenderas att göras under en heldag!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se