Dalenium heldag
Annons
Reseberättelse:

Dalenium heldag

(sverige, stenstorp , Dalenium)

Vi var hela familjen, 2 vuxna och 3 barn i åldrarna mellan 7-12år. Kom dit tidig förmiddag och åkte hem på eftermiddagen.

Under tiden vi var där hann vi med en massa kul. Det var lasershow och framförallt en massa lek med alla "utställningarna".

Vi hann äta matsäcken vi hade med oss och köpte även lite fika. De har ett prisvärt fikautbud även om det inte var så stort.

Bra service från dem som jobbar där och vi ger upplevelsen ett kanonbetyg.

Målgrupp är alla vetgiriga barn men det är roligt för vuxna också. Finns mycket kul på kort avstånd men Arena Skövde, Skara Sommarland m.m. Bra med inomhus aktiviteter de dagarna man kanske inte önskar vara ute så mycket.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se