Testfamiljsuppdrag Aqua Nova i Borlänge
Annons
Reseberättelse:

Testfamiljsuppdrag Aqua Nova i Borlänge

(Sverige, Borlänge, Aqua Nova master hallen)

Rörprat var intressant

vatten test

skogsmaskin var kul

Jag och min familj på man och 2 barn på snart 7 och 10 år valde att komma hit på morgonen när de öppnade. Barnen ivriga av synen man möts av utomhus, smarta armband som man fick så vi kunde blippa oss in i omklädningsrummen och in till äventyrsbadet. Omklädningsrummen hade bra storlek på skåpen i 3 olika typer. Tyckte det var lite för lite duschar och bastun var väldigt liten och hade enbart 2 våningar, hade gärna sett en tredje bänk. Behaglig temperatur när man kom ut bland poolerna och precis vid handduksförvaringarna kunde man gå i vid forsen och simma iväg. Lite läskig även för simkunniga dottern då hon sögs ner på vissa ställen, så  de åkte inte den ensamma. 

Det första man ser sen vid resten av poolerna är skräp på botten som visade sig vara en samling löv? Man kan ju tycka att de ska städa upp sånt så det ser inbjudande ut. Men jag kanske är kräsen? Barnen sprang och testade vattenrutchkanorna och efter att vi frågat om lov från badvakterna så åkte båda barnen alla 3 kanorna. Det är egentligen 10 års gräns på 2 av dessa, vilket jag tycker är överdrivet. Barnen tyckte de var super roliga iallafall och de brukar annars aldrig åka såna som ser läskiga ut så tummen upp för det. Avslutade med bubbelpoolen som enligt mig va inte tillräckligt varm.

Barnen är nöjda och glada med badupplevelsen men vi kommer nog inte tillbaka om vi nu inte kommer campa i närheten och det regnar tyvärr.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se