Sommarlovs kryssning
Annons
Reseberättelse:

Sommarlovs kryssning

(Sverige, Stockholm, Viking Line Sommarlovs kryssning)

Däck 9

Kramar, fotas och dans med Ville Viking

Brukar inte åka Viking Line Cinderella med barn. Men nu testade vi på det som en start på sommaren efter reklam om sommarlovs kul på båten. Och det ångrar vi inte en sekund.

Bra priser på buffén både middag och frukost. Kräsen som jag är var jag inte jätte förtjust i middags buffén men frukost buffén fick guldstjärna iallafall. För barnens del var middagen super och köttbullar och dessert bordet går ju alltid hem. Och inte kan man säga nej till pannkaks frukost, meloner och mini dounats heller. 

Taxfreen hittade man ju allt på som vanligt. Lika kul varje gång man kan handla något även till dom minsta under året. 

Musiken och uppträdande hann vi med och det var med riktigt trevligt.

Annars så fanns ju alltid tid och spendera vid spelmaskinerna, spelrummet för ungdomarna och njuta ute på däck.

Bästa av allt för oss var att Cinderella hade sommarlovs kul för barnen och öppnat upp däck 9 för det med massa skoj.

 Bland annat fanns minigolf, ansiktsmålning, ping-pong, bio, quiz, magishow, karaoke, dockteater och mycket mer. Dessutom finns det en hoppborg, myshörna, spelrum, lego- och ritrum. Alla barn får krama och fotas med Ville Viking. Och riktigt utrymme för shopping med allt från dinglisar för dom minsta till finger spinners, mjukisdjur, kläder och massa annat. Roligare för dom mindre att handla där än i taxfree butiken.Vi hade en bra resa med en båt vi annars inte skulle välja att åka med barn. Perfekt för en familj med blandad ålder. Vi var inte sysslolösa nånting även om vi hade en 6 månaders med också. Nackdelen är att man får tänka till om man har barnvagn med som man annars med får. Den ska ju gärna få plats. Nu hade vi fler hytter så minstingen sov med mormor och slapp då tänka på utrymmet och sängarna om man sover fler. Fanns även resesäng att låna på båten.

 

 

 

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se