Aktivitetscenter
Annons
Reseberättelse:

Aktivitetscenter

(Sverige, Halmstad, Halmstad Aktivitetscenter, Black Pearl Golf)

Vi är en familj bestående av 2 vuxna och 2 barn på 8 och 11 år. Vi hade turen att bli uttagna som testfamilj och prova på en aktivitet på Aktivitetscenter i Halmstad. Valen var laserdoom, prison island och black pearl golf, och vi valde det sistnämnda. Vi möttes av en väldigt trevlig personal som gick igenom spelreglerna vilket inte var särskilt svåra.   Väl inne på banorna och Black Pearl Golf appen igång i mobilen så var det dags att spela. Vi valde att använda funktionen Crazy Spin i appen vilken gav oss tuffa utmaningar på varje bana såsom att spela med klubban bakom ryggen och även spela som man gör i biljard med klubban. Hela hallen var belyst med uv-belysning så banorna var väldigt häftiga att se på. Vi valde att även testa att spela med 3D glasögon men vi tyckte alla 4 att det blev för svårt och det blev suddigt och var lite jobbigt i uv-ljuset tyvärr.    Banorna bestod av svart matta såsom golvet i hallen vilket gjorde banorna utmanade med lutningar åt lite olika håll då det var svårt att upptäcka dem. Detta var samtidigt lite lurigt då det var lätt att trampa snett.    Vi rekommenderar detta varmt att prova på då man äntligen uppdaterat den klassiska minigolfen till ett modernt spel.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se