Skövde Arena -badhus
Annons
Reseberättelse:

Skövde Arena -badhus

(Sverige, Skövde, Arena Skövde)

Entren

Karta

Sibylla

regler

Vi var två vuxna och tre barn i åldrarna 1,3 o h 10 år och vi tyckte att detta var ett väldigt bra badhus för våra barn. Det var roligt eftersom hela familjen kunde hållas ihop och åka tillsammans. En stor rutschkana där alla kunde åka samtidigt ihop var den populäraste. Men många andra smårutschkanor tyckte vår 3 åring mycket om och kunde själv springa runt och åka samt leka. Babypoolen var väldigt bra då det fanns vattenkannor och spann att låna. Det fanns tre olika djup i babypoolerna vilket var väldigt bra, även en liten rutchkana för de små fanns här.

Vi tycker att det här badhuset är väldigt barnvänligt och anpassat för de mindre barnen, detta badhus är helt klart det bästa vi varit på med våra barn, där de i princip kunde åka allt. Men framförallt var det bra att hela familjen kunde hållas ihop och åka allt tillsammans.  

Det fanns en Sibylla, där man kunde äta gott, dock väldigt få platser i deras lilla restaurang. I badhuset på några ställen fanns det bord och stolar där man kunde ta med egen fika / mat och sätta sig och äta.

Ett stort badhus där allt fanns såsom rutschkanor, virvelvind, babypool, bastu, motionsbassänger och mat. Även omklädningsrummet och duscharna samt bastu var stort, rent och fräscht.

Vi blev mycket nöjda med detta besök och vill gärna åka hit igen!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se