Actionbad
Annons
Reseberättelse:

Actionbad

(Sverige, Västerås, Kokpunkten)

Varit iväg till kokpunkten med barnbarnen. Ett bad med full fart. Kanske Lite för intensivt när det va så mkt folk. Musiken va härlig att ha i bakgrunden men blir surrigt med hög ljudnivå i övrigt.

Vi hade barn på 5år, 8år och 10år med oss. Alla hade kul och det fanns att göra för alla. Däremot va det långa köer och lite bökigt att komma fram vid ruchekanorna beroende på vilken du ville åka. Vart trångt i trapporna.

Ålderspannet är lite stort och dom vill/kan göra lite olika saker och de ställena va väldigt utspritt. Så en vuxen per barn är att önska. För allas säkerhet. Skulle jag med flera önska att det fanns fler, om ngn synlig badvakt på plats. Även om man badvaktar varandra. Tycker ja att det ska finnas synliga badvakter kring poolerna på ett actionbad med mkt barn och ungdomar.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se