Kul dag med Laserdome på Halmstad Aktivitetscenter
Annons
Reseberättelse:

Kul dag med Laserdome på Halmstad Aktivitetscenter

(Sverige, Halmstad, Halmstad Aktivitetscenter)

Laserdome i Halmstad

Vi besökte Halmstad Aktivitetscenter under höstlovet 2017, och det var helt klart värt omvägen på vår minisemester till Småland. Vi var 2 barn och 2 vuxna, och för den minsta tjejen (7 år) så var det lite läskigt med det släckta ljuset, farorna som kunde dyka upp lite varstans ifrån, dvs. det som hör Laserdome till. Vi etablerade en bra kontakt med tjejerna i receptionen och det var härligt att hon självmant gick ut i lobbyn och fick känslomässig stöttning i att hantera situationen. Efter detta depåbesök på 5 minuter var hon som förbytt och kunde ta för sig rejält och njuta av leken. Bra personal som med empati hjälper sina gäster att på bästa sätt få optimala upplevelser, helt klart. 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se