Odense Zoo
Annons
Reseberättelse:

Odense Zoo

(Danmark, Odense, Odense Zoo)

Lekpark

Pingviner

Vattenlek

I somras, strax efter midsommar åkte vår familj på campingresa till Danmark. Vi besökte en annan djurpark dagen innan vi åkte till Odense Zoo. Barnen gillade verkligen djurparken vi besökte dagen innan och det var således svårt att kunna ge ett rättvist omdöme av Odense Zoo... 

Odense Zoo är ett litet men fint zoo. Dock tyckte jag att djuren hade väldigt litet område att röra sig på....

Min son på nästan 3 år tyckte vattenleken var det roligaste men han är inte svår att underhålla. Vi hade även med en 6-åring som inte alls var lika underhållen under vårt besök... Hon tyckte om att man kunde få klappa getter.

 

Ett fint Zoo men mycket litet. Vi läste om det på internet innan vi åkte och såg fram emot lekparken med vattenlek men det var en besvikelse. Det var en mycket liten yta för många barn. Vattenleken var några hål i marken som sprutade vatten...

Odense Zoo var inget för vår familj och djuren verkade inte heller så nöjda...

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se