En dag på Fårup
Annons
Reseberättelse:

En dag på Fårup

(Danmark, Fårup, Fårup sommerland)

Tjejerna gillade att klättra

En liten del av vattenlandet.

En del av hinderbanan.

Vi besökte Fårup sommarland en mulen april dag. Vi hade med oss en 9åring och en 6 åring. Parken var stor med många aktiviteter och attraktioner. Det fanns bla en slags hinder bana som min 9 åring gillade. Vissa attraktioner kunde vi inte åka pga att flickorna var för korta båda var under 1.30 långa. Vi började att åka någraberg och dalbanor, sedan när vatten parken öppnade gick vi ditt. Vatten parken var tjejernas favorit i parken även om det det var grått och lite kallt badade flickorna i ca två timmar. Här fanns det något för alla. Ett litet vatten land för de minsta till vattenrutchbanor för det älsta. Vi lunchade på ett av flera snabbmat ställen som fanns. Det fanns även möjlighet att ha med sig egen mat, ett helt ok stort område med bänkar och lekplats.Min personliga favorit var luftgevär. Om man vill åka till något lite bättre sommarland än skara så kan jag rekomendera Fårup.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se