A6 Center
Annons

A6 Center

(2 omdömen)
Shopping

Favorit sparadSpara favorit

A6 Center

A6 Center är ett stort köpcentrum i Jönköping. Det ligger på både norra och södra sidan av motorvägen Europaväg 4 och sammanbinds med hjälp av en inbyggd bro över motorvägen. Stora delar köpcentret är beläget på själva bron.

Byggnaden rymmer många olika butiker och storföretag, till exempel IKEA, Coop Forum, Åhléns och H&M. Det finns även restauranger och kaféer, däribland McDonalds, varifrån man kan se motorvägen genom ett stort fönster.

Hitta
Jönköping
Småland, Jönköpings län, Jönköpings kommun

Med bil från till A6 Center är det ca 309 km (3 timmar 6 min).

Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från A6 Center. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till

Snittbetyg

A6 Center har snittbetyg 7.5 av 10.
Betyget baseras på recensioner från 2 familjer. Alla recensioner »

a6
mycket butiker och fikamöjligheter
Läs mer »
bra center
Vi var innom A6 center når vi besøkte Jønkøping i sommer.Vi er en familie på 4,2 voksne og 2 jenter på 8 og 10 år som kommer fra Karmøy,so...
Läs mer »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se