Edsåsdalen
Annons

Edsåsdalen

(0 omdömen)
Skidanläggning

Favorit sparadSpara favorit

Edsåsdalensskidområde består av 5 liftar och 12 nedfarter. Fallhöjden är 180 meter och längsta nedfart är 950meter.

4 st2 st6 st

Här är backarna är lätta och det är inte svårt att hitta i skidområdet. Pisterna har familjekaraktär där alla kan åka tillsammans, så även de tre böljande backarna på Renfjället ovanför trädgränsen. Både på kalfjället och i den glesa skogen brukar barnen göra egna banor med velodromkurvor och hopp.

I Edsåsdalen har folk gått på tur och åkt längd i hundratals år och den traditionen vårdas ömt. Byn omges av inte mindre än fem vidsträcka kalfjäll. Det ger möjligheter till olika utflykter varje dag under en vecka. Med det nya elljusspåret finns det nu spår med längderna 3,5 km 6,5 km och 10 km för klassisk åkning och skating, som prepareras ofta och efter behov. Vid spårcentralen finns nu även fjällens första skidskyttebana.

facebook.com/edsasdalen »
Hitta
Edsåsdalen
Jämtland, Jämtlands län, Åre kommun

Med bil från till Edsåsdalen är det ca 9 mil (1 tim 17 min).

Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Edsåsdalen. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Edsåsdalen har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se