Betyg och kommentarer: Björkliden
Annons
Betyg och kommentarer

Björkliden

9

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Björkliden.

» Antal inlägg: 1 st
Fjällen på riktigt
För en skånefamilj som oss var det hur häftigt som helst att överhuvudtaget resa så här långt norrut i vårt land. Naturen är vidunderlig, luften frisk och snö finns det i massor ända in i maj. Mycket barnvänligt och våra flickor, 5 & 9 stortrivdes verkligen. Lättast tar man sig dit med flyg till Kiruna (via Sthlm om man som oss kommer från Skåne), men man kan också åka tåg ända fram till Björklidens by. Man bor antingen på hotellet (där det också finns s k familjerum) eller i stuga med självhushåll. Hotellet har restaurang med god mat och prisvärd lunch/middag och även frukosten kan man äta här om så önskas. I backen finns en snöbar där man kan beställa hamburgare mm vid lunchen.Backarna är inte jättemånga, men dock långa och snörika. Mkt barnvänligt, men det susar även bra för den mer erfarne åkaren. Räcker inte utmaningarna till är det nära till Riksgränsen och dess åkning. Ja, vad mer kan man säga...Vackrare än så här blir det nog inte i sverige!!
(2007-08-28)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se