First Hotel Billingehus
Annons


Vinn hotellpaket med inträde till Skara Sommarland!

Familjevänliga First Hotel Billingehus ligger endast 20 km från Skara sommarland. Beläget på toppen av Billingen med en magnifik utsikt över Skövde erbjuder vi ett stort utbud för stora som små.

Här finns utomhusbad med tre pooler, aktivitetslekplats, äventyrsgolf, motionsspår, gym & wellness. Gratis parkering utanför hotellet. I anslutning till vår familjevänliga restaurang finns lekrum. 

Just nu kan du vinna ett övernattningspaket med både hotellnatt och entré till Skara Sommarland. Tävla här »


First Hotel Billingehus

1:a pris

Äventyrspaket med entré till både Skara Sommarland och Sveriges bästa äventyrsbad!

Vad ingår?
- Logi 2 nätter
- Frukostbuffé
- 1 dags entré till Skara Sommarland
- Entré till Billingebadet
- Entré till Upplevelsebadet Arena Skövde 1 dag
- Fri WiFi

2:a pris

Skara Sommarlandspaket med 1 övernattning.

Vad ingår?
- Logi 1 natt
- Frukostbuffé
- 1 dags entré till Skara Sommarland
- Entré till Billingebadet
- Fri WiFi

OBS!
Båda vinsterna gäller för 2 vuxna och 2 barn i dubbelrum med en extrabädd. Tom den 16 augusti 2015. Är man två vuxna och två barn sover ett barn i föräldrars egen säng. Vill man uppgradera till familjerum med två sängar och 2 extrabäddar kan man göra det för 500:-

Läs mer: www.firsthotels.se/billingehus »
 

Resan till och från First Hotel Billingehus och Skara Sommarland ingår ej.

Vinst för hela familjen! Badäventyr på Skara Sommarland och hotellmys på First Hotel Billingehus. En perfekt kombination.

First Hotel Billingehus i Skövde är vackert beläget på toppen av Billingen, med vidunderlig panoramautsikt över staden. Skövde, som ligger vid foten av Billingen, bär på över 600 års historia och är en rik kulturskatt.

Hotellet erbjuder tillsammans med de magnifika omgivningarna ett brett utbud när det gäller  aktiviteter. Vårt utomhusbad, 12-håls äventyrsgolfbana och närheten till sjöar, lekplatser och motionsspår gör Billingehus till det perfekta resmålet för familjer.

Hotellet är mycket bra beläget för att upptäcka andra, spännande resmål i Skaraborg som t.ex. Skara Sommarland (2 mil), Läckö slott (7 mil), Karlsborgs fästning (5 mil) och Sveriges bästa äventyrsbad (enligt barnsemester.se); Arena Skövdes Upplevelsebad (2 km).

Koppla gärna av i vår omtyckta  familjevänliga restaurang på kvällen!

Webb: First Hotel Billingehus »

First Hotel Billingehus

 


Tävlingen är avslutad

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se